Zuinig op onze spullen!

In de afgelopen jaren frustreerden  we ons wel eens aan de materialen. Te weinig ballen, geen hesjes, ballen die in de bosjes liggen, kapotte pionnen, iedereen kent vast een voorbeeld hiervan. En onze conclusie, dit gebeurde omdat er geen ‘eigenaarschap’ was.

Om hier een nieuwe start in te maken hebben we ieder team voorzien van nieuwe- en vooral eigen spullen. Dus een materialen set met ballen, pionnen, lintjes etc. Daar investeren we in als club. Per team is/ wordt dit uitgedeeld en daarna is het team verantwoordelijk dat alle materialen netjes blijven en uiteindelijk aan het eind van het seizoen ook weer ingeleverd worden.

Vooraf gesteld, we proberen door deze team gebonden uitgifte om het bewustzijn  te vergroten en iedereen zuinig te laten zijn met onze spullen. Om te zorgen dat we als club goede afspraken met de teams maken, is er een bruikleenovereenkomst opgesteld die een team ondertekend, puur als bewustwording. Na het seizoen zullen we deze vorm evalueren met betrokkenen en eventuele verbeteringen doorvoeren.

Als technische commissie zijn we trots dat we dit voor elkaar gekregen hebben en dat we met de opbrengst van de grote clubactie dit hebben kunnen doen. We hopen hiermee de materialen per team beter te beheren en vooral dat de frustraties rondom weinig of slecht materiaal stoppen.

Vragen en opmerkingen worden gecommuniceerd via korfbalzaken@spartazwolle.nl

Namens de TZ,

Ron Raterman, korfbalzaken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *