Wij zijn Sparta Zwolle, een korfbalvereniging met de ambitie om onze prachtige sport voor iedereen toegankelijk en aantrekkelijk te maken. Wij bieden daarom sportplezier aan op alle niveaus. Van ons vlaggenschip dat actief is in de Hoofdklasse tot onze SpartaKids die houden van rennen, vliegen en spelen. Iedereen is welkom!

Gelijkopgaande met de groei van onze verenging bouwen we als club aan een groot regionaal en landelijk netwerk van leden, fans en andere geïnteresseerden. Een netwerk dat wij maar wat graag inzetten voor u als potentieel sponsor of partner. Hoe u ook bij ons terecht bent gekomen en wat uw ambities ook zijn, in een open en realistische gesprek zullen we elkaar ongetwijfeld weten te vinden. Wij begrijpen maar al te goed dat ieder bedrijf anders in de wedstrijd zit en dat we alleen tot goede afspraken komen wanneer we transparant naar elkaar zijn en begrip opbrengen voor ieders situatie.

Nieuwsgierig naar wat we voor elkaar kunnen betekenen?

SPONSORDEALS

Als het aankomt op sponsoring streven wij transparantie na. Daarom zijn we op voorhand heel helder over de kosten en looptijden van sponsoring. Onze voorkeur gaat daarbij uit naar afspraken voor 4 seizoenen. Dit in verband met de afschrijftermijn van sponsorkleding. Dat betekent overigens niet dat we niet flexibel zijn. Door ons brede optiepakket zijn er mogelijkheden voor iedereen. Daarnaast denken we graag mee over unieke vormen van sponsoring van bijvoorbeeld evenementen, clinics of in natura.

Staffelkorting

We werken binnen onze vereniging met vaste sponsordeals en uitingen. Sommige sponsoren willen echter op meerdere plekken zichtbaar zijn binnen de club. Dat moedigen wij natuurlijk alleen maar aan en daarom hanteren wij een vaste staffelkorting. Iedere sponsor die twee of meer deals* afsluit krijgt 20% korting over het gehele sponsorbedrag.

*Hiervan uitgesloten zijn maatwerkafspraken en eenmalige sponsoringen.

Gouden en zilveren handruk

Iedere sponsor die onze club een warm hart toedraagt door het afsluiten van een sponsordeal is ons evenveel waard. We begrijpen echter ook dat sponsoren die een grote bijdrage leveren soms net wat extra verwachten. Daarom hanteren we voor hen de volgende stelregel.

Zilveren handdruk (€ 1000,- of meer); ontvang 1 gratis sponsordoek.
Gouden handdruk (€ 2500,- of meer); ontvang 2 gratis sponsordoeken.

Naamsverbintenis

Naamsponsoring is een vorm van samenwerking die wij niet lichtzinnig opnemen. Daarvoor moet onze identiteit écht matchen met die van u als bedrijf. Samen willen we een plan maken waarmee we elkaar versterken. Daarom staat de waarde en verdere inhoud van deze sponsoring op voorhand niet vast. In goed overleg geven we hier invulling aan.

Prijs

NTB

Clubsponsoring

Als clubsponsor verbind u zich aan Sparta Zwolle in de breedste zin van het woord. Uw bedrijfslogo wordt zichtbaar rondom onze veldaccommodatie en in onze sporthal. Daarmee support u alle onze fanatiek teams van jong tot oud.

Soort
Doek
Korf
Scorebord
Dugout

Prijs
€ 250,-
€ 200,-
€ 400,-
€ 600,-

Kledingsponsoring

Bij Sparta Zwolle werkt kledingsponsoring net een beetje anders. Als bedrijf verbind u zich niet aan één team, maar aan een kledinggroep. Daarmee vergroot u uw exposure en realiseren wij onze ambitie om al onze leden te ondersteunen in hun sportieve ambities.


Voorzijde

Achterzijde

Mouwen

Shirts 'selectie'

€ 2500,- p/j

€ 1000,- p/j

€ 500,- p/j

Shirts 'senioren'

€ 600,- p/j

€ 400,- p/j

€ 200,- p/j

Shirts 'jeugd'

€ 1000,- p/j

€ 700,- p/j

€ 300,- p/j

Teamsponsoring

Past het ondersteunen van één team toch meer bij uw bedrijfsvoering. Die mogelijkheid bieden wij uiteraard ook aan. Bij deze sponsoring betaalt u in jaar 1 eenmalig de aanschafkosten van de kleding / het materiaal voor 14 spelers. De genoemde prijzen zijn een indicatie.  In de drie daaropvolgende seizoenen betaald u een vastgesteld sponsorbedrag.


Aanschaf

Jaar 2 tot 4

Trainingsjacks*

€ 700,-

€ 400,- p/j

Trainingsbroeken

€ 700,-

€ 400,- p/j

Tassen

€ 500,-

€ 300,- p/j

Bidons

€ 50,-

-

* Trainingsjacks en trainingsbroeken worden enkel in combinatie aangeschaft.

Maatwerk

Heeft u zelf gave ideeën voor sponsoring? Wij zijn altijd op zoek naar partners die onze verenging kunnen ondersteunen met gerichte kennis en ervaring. Wij gaan graag het gesprek aan over uw mogelijkheden als bedrijf en de vorm van sponsoring die daar het beste bij aansluit.

Prijs

NTB