Zomeractie Squash & Padelcentrum Zwolle + Squash Clinics

Elk jaar heeft onze sponsor Squash & Padelcentrum een zomeractie. Twee of drie maanden onbeperkt squashen voor een gereduceerd tarief. Ook als de korfbal stopt kan je daardoor lekker fit blijven én kennismaken met een andere zeer flitsende sport. Dit jaar is deze actie voor leden van Sparta nog net even iets voordeliger gemaakt. Naast de gebruikelijke voorwaarden betaal je namelijk geen inschrijfgeld én mag je gratis materiaal huren.

Als lid van Sparta kun je dit abonnement afsluiten op vertoon van je digitale ledenpas in de Sportlink app. Dit kan zowel online via onderstaande links of bij de receptie in Victorium.

De zomeractie direct afsluiten:

2 maanden        Abonnement kopen & afrekenen — BR (baanreserveren.nl)

3 maanden        Abonnement kopen & afrekenen — BR (baanreserveren.nl)

Helaas zijn de padelbanen nog niet gereed, maar mocht dit nog komen van de zomer zal er een gereduceerd tarief worden vastgesteld voor mensen die de zomeractie afnemen.

Om iedereen alvast een beetje in de goede mindset te krijgen gaan we daarnaast nog wat anders organiseren. Aan de C’s tot en met de Senioren zullen de komende weken enkele squash clinics aangeboden worden. Zo kan je er alvast achterkomen of je een natuurtalent bent of dat je die twee maanden oefenen nog wel kan gebruiken.

Voor de C’s en B’s vindt dit plaats op een trainingsavond.

  • Dinsdag 7 juni is het de beurt aan de C’tjes van 18:00 tot 18:30.
  • Dinsdag 14 juni volgen de B’tjes op hetzelfde tijdstip.

Voor de A’s en Senioren is het iets lastiger plannen. Uiteindelijk zijn we uitgekomen op een vrijdagavond. Niet iedereen zal kunnen dus voor deze clinic wordt daarom gevraagd je vooraf aan te melden. Zo kunnen we inschatten hoeveel mensen er mee doen. Ook verwachten we van deze groep dat ze een kleine bijdrage leveren van €5,- die direct bij inschrijving voldaan kan worden. Binnenkort volgt hierover meer info in de app-groepen.

  • De clinic van A’s en Senioren staat gepland op vrijdag 17 juni van 19:30 tot 21:00.