We gaan weer op kamp! Ga jij mee als leiding?

Leiding gezocht voor dit jaar

De afgelopen twee jaar hebben we ons jaarlijkse jeugdkamp helaas moeten overslaan. Maar als het even kan willen we dit jaar toch echt weer met z’n allen op avontuur! De locatie is geboekt en de kampcommissie is deze week van start gegaan. Het eerste punt op onze actielijst is het samenstellen van de groep leiding. Als altijd zijn hiervoor eerst de jeugdtrainers en -coordinatoren gevraagd. Die groep vullen we vervolgens aan met andere enthousiastelingen, waarbij we proberen een divers team aan leiding samen te stellen. Voor die aanvulling benaderen we daarom zelf verschillende leden, maar als je graag gevraagd wilt worden ben je natuurlijk van harte welkom om ons dat te laten weten 🙂

Het kamp voor de D t/m A is dit jaar van vrijdag 24 t/m zondag 26 juni.

Kampcommissie gezocht voor volgende jaren

Daarnaast zijn we op zoek naar Spartanen die het leuk vinden om de organisatie van het kamp over te nemen. Na dit jaar gaat de huidige kampcommissie stoppen en daarom zijn we op zoek naar enthousiaste nieuwe commissieleden. Aangezien we nu bezig gaan met de voorbereidingen hiervoor zou het leuk zijn om de nieuwe leden hierin mee te nemen.

Zie jij het zitten om samen met andere Spartanen het kamp te organiseren, meld je dan aan bij Edith de Lange (06-46616714), Sandra de Ruiter (06-43869662) of Jan-Willem van Rijn (06-28232962)

Hartelijke groet,
De kampcommissie,
Sandra, Edith en Jan-Willem