Verzoekjes van de kantinecommissie

Wij zijn alweer een tijdje bezig met het veldseizoen. Als (nieuwe) commissie krijgen we langzaam wat meer grip op alles in en rondom het clubhuis. Dat betekent ook dat we zo nu en dan tegen dingen aanlopen. Hierbij een lijst met verzoekjes vanuit ons aan jullie allemaal. Samen zorgen we dat ons clubhuis netjes en gezellig blijft.

  • Ben je de laatste in het clubhuis? Kijk dan even goed op de takenlijst in de donkerblauwe map achter de bar om te zien hoe je het netjes achterlaat. Met name vragen we even aandacht voor het schoonmaken van de tap met heet water, het uitzetten van het koffiezetapparaat, en het legen van de vuilniszakken.
  • Vind je het leuk om af en toe een bardienst te draaien? We zoeken altijd mensen die op een trainersavond, tijdens een feestje of op een speciale dag de bar willen bemannen. Daarvoor hebben we een nieuwe whatsappgroep in het leven geroepen. Hierin zullen we af en toe een oproep plaatsen waarop mensen kunnen reageren met hun beschikbaarheid. Aanmelden voor deze groep kan met onderstaande link.

https://chat.whatsapp.com/FNgTJq9ASQoGFAjkOorbK4

  • Mogen wij schoonmaken op de donderdag? Nee, tenzij.. Het is een hele bewuste keuze geweest op de seniorenteams te vragen op vrijdagavond schoon te maken. Op donderdag wordt het clubhuis fanatiek gebruikt. Hier tussendoor schoonmaken is simpelweg niet zinvol. De enige uitzondering is als het clubhuis op de vrijdagavond verhuurd of in gebruik is. Mocht dit zo zijn dan laten wij dit vooraf aan de aanvoerder weten. 
  • Loodgieter gezocht! Voor de installatie van een nieuw koffiezetapparaat moeten we in een kastje onder de bar een wasmachineaansluiting aanleggen. Hiervoor hebben we een loodgieter of in ieder geval iemand met de juiste kennis en kunde nodig. Ken of ben jij zo iemand? Laat het dan weten aan Jorn (+31 6 5148 1935). Eventueel kan hier een vorm van sponsoring tegenover staan.