Update: wat gebeurt er allemaal binnen Sparta

Als belooft hierbij de eerste update vanuit ons. Langzaam komt Sparta weer wat tot leven en daar zijn we heel erg blij mee. Dit is een korte samenvatting van wat er allemaal gebeurd is in de afgelopen twee weken.

  • Wie onlangs in het clubhuis is geweest kan het niet hebben gemist. Via onze sponsor Squash en Padelcentrum Zwolle hebben we allemaal nieuwe meubels gekregen. Jasper heeft al een dappere poging gewaagd om ze een beetje schoon te schrobben, maar hij was slechts gematigd succesvol… Als iemand nog een grootmoedersmiddeltje kent om meubels te reinigen houdt hij zich aanbevolen.
  • Naast de meubels is er echter nog veel meer nieuw in het clubhuis. Iris, Lois en Lisanne hebben zich even een middagje goed uitgeleefd bij de Ikea. Daardoor oogt alles weer een stuk gezelliger. Een beetje groen doet wonderen.
  • Terwijl we met z’n allen werken om wat levendigheid terug te brengen in de kantine wordt op de achtergrond hard gewerkt om ook de organisatie rondom de kantinecommissie weer op te starten. Een groep ouders is druk bezig om alles rondom bardiensten te bundelen in een map met to-do lijsten en handleidingen. Daardoor moet het straks voor iedereen appeltje-eitje zijn om even een uurtje te helpen achter de bar. Daarnaast wordt er door een paar horeca-toppers uit de senioren gewerkt aan een nieuwe menukaart en een systeem voor voorraadbeheer. Met ingang van volgend seizoen moet dit allemaal weer goed draaien.

Zoals jullie wel merken ligt de focus op dit moment op het opbouwen van de kantinecommissie en het terugbrengen van de gezelligheid in het clubhuis. Er zijn natuurlijk veel meer dingen die de aandacht vragen binnen Sparta. Loop je tegen iets aan en wil je graag bijdragen. Laat het ons dan vooral weten!

Rens (06-30242337) en Jorn (06-51481935)