Update kledingfonds

Hierbij weer een kleine update over de ontwikkeling van het kledingfonds. Volgend week op de ALV lichten we het plan graag uitgebreid aan jullie toe, maar we nemen jullie alvast mee in wat lopende zaken.

Planning

We zijn nog druk bezig met het binnenhalen van sponsoren. Voor de jeugd en senioren hebben we er vertrouwen in dat we de shirts vol krijgen. Voor de selectie wordt dit waarschijnlijk op korte termijn lastig. Hier passen we de planning dus ook op aan.

Start nieuw seizoen

Begin volgend seizoen krijgen alle jeugd- en seniorenspelers nieuwe shirts en broekjes / rokjes vanuit het kledingfonds geleverd. De shirts worden verstrekt via de shirtjestassen. Broekjes en rokjes worden aan leden persoonlijk verstrekt. Hiervoor plannen we de komende weken pasmomenten.

Start zaal

In de loop van het jaar komen hier voor de leden vanaf de D’s ook trainingspakken bij. We hebben gesprekken met verschillende sponsoren lopen, maar we zijn nog niet ver genoeg om dit al te organiseren bij de start van het nieuwe seizoen. Teams die al trainingspakken hebben (A1, C1 en het 1e en 2e) kunnen deze uiteraard blijven gebruiken.

Zo snel mogelijk

De selectie krijgt met ingang van komend seizoen nog geen nieuwe shirts. Hiervoor hebben we simpelweg nog niet alle sponsoren gereed. Met sommige sponsoren hebben we al wel afspraken voor verlenging of nog een lopend contract waardoor er onder de huidige shirts wel opbrengsten liggen. Zodra wij alle plekken goed gevuld hebben worden ook deze shirts vervangen. We hebben het hier echter over grote contracten en daar nemen we liever goed de tijd voor.

Sponsoren gezocht!

Zoals je leest zijn we dus nog opzoek naar sponsoren. We doen dus echt een nadrukkelijk beroep op jullie netwerk om te helpen alles rond te krijgen. Hieronder volgt een overzicht van alle prijzen per seizoen. Voor meer informatie over combideals, contracten en de nog beschikbare plekken kan je contact opnemen met Jorn (+31 6 5148 1935) of Luca.  

Selectie

Achterzijde                             €2500,- per seizoen (incl. Sponsordoek en maatwerk afspraken)

Mouw                                     €500,- per seizoen

Senioren

Achterzijde                             €400,- per seizoen

Mouw                                     €200,- per seizoen

Jeugd

Mouw                                     €300,- per seizoen

Kledingbijdrage

De kledingbijdrage zal zoals eerder uitgelegd worden gebaseerd op de waarde van één kledingpakket over een looptijd van vier seizoenen. Dit wordt in de ALV voorgelegd te stemming, maar zal op het volgende neerkomen.

Selectie, senioren, junioren en aspiranten

€28,- per seizoen (+€10,- per seizoen bij aanschaf trainingspakken)

Pupillen

€14,- per seizoen

Stukken ALV

De oplettende lezer zal zien dat dit iets hoger is dan in de exploitatie die vorige week is meegestuurd met de ALV. Dit komt omdat de rokjes duurder uitvallen dan begroot. We zijn hierover nog in gesprek met Craft, maar dat zal geen invloed hebben op bovenstaande bedragen. In de nieuwsbrief van volgende week ontvangen jullie de laatste versie van de exploitatie die ook op de ALV gepresenteerd zal worden.

Huidige shirts

Dan rest er nog één vraag die wij de afgelopen weken vaak voorbij hebben horen komen. Waarom moeten we nu al over op nieuwe shirts, kan dat niet duurzamer? Het simpele antwoord is nee. We zijn gebonden aan afspraken met sponsoren en alle contracten gewoon met een jaar verlengen is geen optie helaas. Doordat we de shirts de afgelopen jaren maar beperkt hebben kunnen gebruiken is dat inderdaad zonde en verre van duurzaam. Zelf zien wij een paar oplossingen, maar houden ons aanbevolen voor alle suggesties.

Dit willen we sowieso gaan organiseren

  • De sponsoren die de shirts mogelijk hebben gemaakt krijgen een exemplaar aangeboden om op te hangen bij hun bedrijf. Als dank voor hun bijdrage.
  • Op de startdag gaan we zowel de thuis- als reservershirts aanbieden voor de verkoop. Ze zijn natuurlijk nog uitstekend om als trainingsshirt te gebruiken.
  • Voor de shirts die overblijven willen we opzoek gaan naar een goed doel om ze aan te doneren. Dat kan van alles zijn. Als mensen organisaties weten die er belang bij zouden hebben komen we graag met ze in contact. 

Als jullie nog andere ideeën hebben horen we het graag.