Team van de week 

Het is er eventjes niet geweest, maar gelukkig mogen ze weer op zaterdag 12 en 19 maart: de teams van de week! Hieronder kun je zien welk team wanneer aan de beurt is:

Zaterdag 12 maart: E4 en E5

Zaterdag 19 maart: F1 en F2

Voor wie niet precies weet wat ‘Team van de week’ inhoudt, volgt hier even een korte uitleg. Meer info omtrent tijd en aanwezigheid etc. komt in de betreffende teamapps.

Bij elke thuiswedstrijd van ons eerste is het de gewoonte om een paar jeugdteams in het zonnetje te zetten. Zij staan naast de spelers centraal bij deze wedstrijd. Zo worden de kinderen net als de spelers voorgesteld in het (digitale) programmaboekje. Ook mogen de kinderen bij aanvang van de wedstrijd aan de hand van één van de spelers meelopen bij het opkomen en worden ze voorgesteld aan het publiek. Hartstikke leuk natuurlijk en misschien ook wel een beetje spannend, maar ze krijgen uiteraard een welverdiend applaus van het publiek op de tribune. Daarna gaan de kinderen nog even op de foto met de helden van het eerste om vervolgens bij de ouders/verzorgers op de tribune de wedstrijd te bekijken. In de rust komen de kinderen weer in actie. Ze mogen dan middenin de zaal gaan schieten op een korf. Er is een gezellig muziekje op de achtergrond en er wordt geklapt en gejuicht als er gescoord is. Kortom; een geweldige ervaring voor de kinderen. Na de rust kijken de kinderen de tweede helft van de wedstrijd. Als het eindsignaal klinkt en de wedstrijd is afgelopen, zit het er voor het team van de week ook op.