Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Sparta Zwolle, zonder dat het jou een cent extra kost! Bestel je bijvoorbeeld online een pizza via Thuisbezorgd.nl, dan kan Sparta Zwolle hiervoor een commissie ontvangen in de clubkas. Veel grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia doen mee. Als je via SponsorKliks bij hen besteld gaat een percentage van het aankoopbedrag naar Sparta Zwolle. En nogmaals, het kost je niets extra!

BESTEL ONDER ANDERE BIJ DEZE WEBSHOPS

Stap 1

Ga naar de SponsorKlikspagina van Sparta Zwolle via onderstaande link.

Stap 2

Zoek de webshop waar jij wil bestellen. Je heb keuze uit meer dan 100 Nederlandse webwinkels van Coolblue tot Booking.com. Het zijn er simpelweg teveel om op te noemen. Dus wat je ook besteld op het internet ga altijd eerst naar SponsorKliks.

Wil je graag een reminder als je op een website komt die deelneemt aan SponsorKliks? Dan kan je via onderstaande link een speciale browserextensie downloaden die je eraan herinnert als je vergeet te SponsorKlikken. 

*Browserextensie werkt alleen voor Chrome en Edge

Stap 3

Bestel bij de door jou gekozen webshop precies zoals je gewend bent. Wanneer je via SponsorKliks naar de website gaat wordt dit automatisch geregistreerd.