Sparta Zwolle heeft de staf weer compleet!

Sparta Zwolle heeft drie weken nadat de hoofdtrainer opstapte de staf weer op sterkte. Afgelopen week hebben de gesprekken plaatsgevonden met de verschillende trainers en trainster en is er invulling gegeven aan taken en verantwoordelijkheden.

Het eerste team zal gaan spelen onder leiding van Remkes Pullen en Remco Jacobs. Het team speelt hoofdklasse en klasse behoud is de doelstelling maar minstens zo belangrijk is dat het team en de spelers zich ontwikkelen op persoonlijk vlak. 

Het tweede team verliest hiermee haar trainer (Remkes Pullen) en dat wordt ingevuld door Barbara Toebast en Leon Dikken. Toebast komt over van Wit Blauw Kampen waar zij stage liep voor haar KT4 opleiding. Het 2e team van Sparta Zwolle speelt na promotie weer in de overgangsklasse en daar middenmoot meedraaien is de opdracht, de team- en persoonlijke ontwikkeling is ook hier een belangrijk aspect. 

Nu is het zaak om ook de TZ weer op sterkte te krijgen, Remco Jacobs legt zijn TZ taken neer zolang hij trainer is. Het bestuur en de TZ bedanken Remco Jacobs en Ron Raterman voor hun bijdrage en gaan kijken hoe hun vertrek opgevangen gaat worden.

De TZ is blij met deze invulling van de staf en wenst alle betrokkenen veel succes en veel plezier toe!