Sparta Zwolle doet mee met Raboclubsupport!

‘Iedereen verdient een club’. Met dit motto investeert Rabobank in lokale clubs en verenigingen.   Naast financiële ondersteuning, maakt Rabobank clubs en verenigingen ook sterker met haar kennis en netwerk.

Sparta Zwolle is met haar bankzaken overgestapt naar Rabobank. Daardoor kunnen wij nu meedoen met Raboclubsupport. De inschrijving is al definitief. Kijk op de website Rabo ClubSupport (rabo-clubsupport.nl) daar staat Sparta Zwolle onder de officiële naam ‘Christelijke Korfbalvereniging Sparta’ tussen de deelnemende verenigingen.

Met de opbrengst van Raboclubsupport willen we onze jeugdtrainers faciliteren met kleding zodat zij herkenbaar zijn en met weer en wind met de juiste uitrusting op het veld kunnen staan.

De stemperiode loopt van 4 t/m 25 oktober. Jij kunt dan, als je lid bent van Rabobank, je stem uitbrengen op je favoriete club of vereniging. Ieder Rabobanklid (vanaf 12 jaar) mag 3 stemmen uitbrengen op 3 verschillende deelnemende verenigingen en stichtingen.

Na 25 oktober worden de stemmen geteld. Tussen 1 en 14 november zijn de finale uitreikingen wordt bekend gemaakt welke financiële ondersteuning de deelnemende clubs en verenigingen krijgen.

Hou de berichtgeving in de gaten want jouw stem en die van je vader, moeder, buurvrouw, collega, juf of meester is geld waard!

Erica Nederveen
Bestuurslid ledenbinding

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *