Schutterstoernooi!

Uiteraard sluiten we het seizoen ook dit jaar af met het schutterstoernooi. Donderdag 23 juni beginnen de korfbalkids, F, E, D, C en B jeugd om half 6 met schutteren. Daarna is het vanaf half 8 de beurt aan de A jeugd en de senioren.

Hoe werkt het?
Geef je op in tweetallen via onderstaande inschrijfformulieren. Kijk goed welke je moet hebben. Heb je nog vragen? De jongste jeugd kan de vragen aan de jeugdcommissie stellen en de A en senioren kunnen met hun vragen bij de S-Side terecht!

Wat is het schutterstoernooi?
Voor iedereen die hier nog nooit eerder van gehoord heeft, even een korte uitleg. Bij het schutterstoernooi gaat het om scoren. Je schiet tegen een ander tweetal en na een paar minuten stopt de ronde. Het aantal doelpunten wordt doorgegeven bij de leiding. Op deze manier speel je tegen verschillende tweetallen in een poule. De beste van de poules gaan door naar de volgende fase (halve finales). Uiteindelijk staan er 2 tweetallen in de finale en de winnaars mogen zich een jaar lang de beste schutters van Sparta noemen.

Opgeven voor korfbalkids, F, E, D, C en B jeugd: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe0hHM0cm60xGG5XdHffJlIOx3izo1Cj1hB3ImOoJv28lZp8A/viewform

Opgeven voor A jeugd en senioren:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfqS36QvQRfiagRJfgAXswtteMDd_a4zsqdM0zlKiiVNWz0w/viewform