Schoenen-en kledingbeurs op 27 augustus van 9.15 tot 11.15 uur

Aanstaande zaterdag, 27 augustus, is het weer startdag bij Sparta! Naast alle activiteiten, is er ook een schoenen- en kledingbeurs van 9.15 tot 11.15 uur. We verkopen tweedehands veldschoenen en zaalschoenen in bijna alle maten (van maat 30 t/m 45). Daarnaast is er een kleine voorraad van tweedehands (sport)kleding, ook in diverse maten. Een voordelige en duurzame manier om sportschoenen en sportkleding te kopen! Daarnaast steun je ook de euroclub, omdat 20 % van de opbrengst naar de clubkas (jeugdactiviteiten) gaat. Betaling gaat contant of via een tikkie.

We verkopen tweedehands  sportkleding-en schoenen die zijn ingebracht door leden en we verkopen gevonden voorwerpen van de afgelopen jaren. De gevonden voorwerpen van vorig seizoen (september 2021 tot nu) stallen we uit, in de hoop dat de eigenaar zich meldt. 

Wil je zelf schoenen of kleding verkopen, dan heel graag! Meestal kunnen we er weer iemand blij mee maken. Van de opbrengst houden we 20% in voor Sparta (jeugdactiviteiten) en de rest is voor jou. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de hele opbrengst ten gunste te laten komen van Sparta. Je kunt de kleding en schoenen bij ons inleveren in de week voorafgaand aan de beurs. Dit kan op dinsdag 23 augustus of donderdag 25 augustus van 17.15 tot 17.45 uur. Graag even op je spullen een stickertje of stukje behangerstape met daarop je naam en mobiele nummer. We houden de spullen in voorraad (behalve als je ze zelf weer op komt halen) en na een tijdje gaan de onverkochte spullen naar de kringloop.

Je kunt contact met ons opnemen via nummer 06-20638378 (Natasja).

Graag tot zaterdag!

Groet, Miranda en Natasja