Publiek is weer welkom! Ben jij er zaterdag bij?

Zaterdag 5 januari speelt Sparta Zwolle haar eerste wedstrijd tegen Mid-Fryslân/Jansma en zijn toeschouwers weer welkom. De wedstrijd van het tweede begint om 17.15 uur en de wedstrijd van het eerste om 19.15 uur. Omdat er maximaal 100 toeschouwers vanaf 18 jaar aanwezig kunnen zijn, hebben wij ervoor gekozen om een voorinschrijving te doen, als er meer dan 100 mensen zich inschrijven dan zal o.b.v. loting worden bepaald wie een toegangsticket krijgt.

Inschrijven doe je door onderstaand formulier in te vullen. Let op: inschrijving geeft geen garantie op een plek. Vanaf vrijdag krijg je een reply mail of je er bij bent!

Jeugdleden tot en met 17 jaar mogen in de sporthal op de aangewezen plekken zitten en hoeven daar geen afstand te houden dus voor hen is er waarschijnlijk voldoende plek. De toegang is voor alle toeschouwers gratis.

Enkele belangrijke zaken:

  • Sparta Zwolle volgt de Corona-richtlijnen van de overheid en NOCNSF. Een ieder die aangeeft er bij te willen zijn, accepteert daarmee de algeheel geldende voorschriften en is zelf verantwoordelijk om deze na te komen.
  • Bij het aanmelden kun je twee volwassen personen aan te melden (loting zal dan ook per koppel gaan).
  • Jeugdleden tot en met 17 jaar moeten zich ook inschrijven via het inschrijfformulier.
  • De plekken zijn geplaceerd dus het verzoek om de stoelen niet verplaatsen dus niet op andere (niet-gemarkeerde) plekken te gaan zitten of staan.
  • Een Coronatoegangsbewijs is verplicht voor publiek vanaf 18 jaar, de reply mail is je toegangsticket, deze moet je ook mee hebben bij de entree.
  • Als je loopt door het sportcentrum draagt iedereen vanaf 13 jaar en ouder een mondkapje.
  • Vanaf 22.00 uur is er geen publiek meer toegestaan in de sporthal. 

Aanmelden kan via de link https://forms.gle/bmjVE37TUpKAuoDaA

Eventuele vragen kun je stellen via secretariaat@spartazwolle.nl