‘Oudjaarstoernooi’ Senioren 4/5/6 en midweek groot succes!

Afgelopen zaterdag was de laatste trainingsdag met de nieuwe lockdown die gisteren in in gegaan. In navolging van Sparta 1/2/3 hebben ook de seniorenteams 4/5/6 en de midweek een intern toernooitje gespeeld. Georganiseerd door Alex (Sparta 6) was een programma gemaakt voor de middag waarbij alle teams tegen elkaar konden spelen. Tijdens de wedstrijden van de andere teams werden scheidsrechters ingezet van de teams die op hun beurt wachtten, zodat alles in goede banen geleid werd. Om 14.15u begonnen Senioren 4 en 5 tegen elkaar, waar beide teams nog even moesten inkomen en warm moesten worden, ging Sparta 4 er na 25 minuten spelen met de winst vandoor. 

De tweede ronde was voor de twee andere teams, waarbij Sparta 6 het opnam tegen het team van midwekers, aangevuld met fanatiekelingen uit de A2 en de trainingsleden. Ook deze wedstrijd was goed aan elkaar gewaagd, maar uiteindelijk trok de midweek aan het langste eind. Na de tweede ronde had Sparta 4 twee wedstrijden gewonnen en stond dus op kampioenskoers. Tegen de ervaren routiniers van senioren 6 begonnen zij sterk, maar het jeugdig enthousiasme werd geblokkeerd met slimme balletjes waardoor het in de slotminuten toch weer gelijk stond. Aan het einde wist Martijn Slomp toch de eindtreffer van afstand erin te gooien, waardoor Sparta 4 er met de winst vandoor ging. 

Voor alle drie de teams waren prijsjes geregeld en zo gingen we moe maar voldaan weer naar huis. Alex, ontzettend bedankt voor het organiseren! Heel leuk om op deze manier het jaar af te sluiten, met verbondenheid, gezelligheid en een gezond stukje competitie! Laten we hopen dat we snel weer mogen korfballen.