Laatste kans om je stem uit te brengen voor Rabo Clubsupport 2022!

Heb jij je stem al uitgebracht? Dinsdag 27 september is de laatste dag om je stem uit te brengen op korfballend Zwolle en daarmee geld op te halen voor onze clubs. Rabobank versterkt ieder jaar (sport)clubs met kennis, netwerken en geld middels Rabo Clubsupport. Aan jou als Rabo-lid de vraag: geef je stem aan Sparta Zwolle en Oranje Zwart. Daarmee halen we geld op voor onze clubs. Stemmen kan via de Rabo App of op rabobank.nl/ clubsupport. 

Samen maken we elkaar sterker.

Sparta Zwolle; ons doel: het huidige scorebord op het hoofdveld is sterk gedateerd en dringend toe aan vervanging voor een moderne, toekomstgerichte oplossing. Naast het bijhouden van de stand is het scorebord een goed communicatiekanaal voor diverse boodschappen over de vereniging en om onze sponsoren in beeld te brengen.

KV Oranje Zwart; ons doel: nadat wij vorig jaar de opbrengst gebruikt hebben voor het vervangen van alle verlichting in clubhuis en kleedkamers voor LED verlichting willen we doorgaan met verduurzamen en de opbrengst gebruiken voor het plaatsen van zonnepanelen op ons dak. 

Tot en met 27 september kun je je stem uitbrengen. Bankier je bij Rabobank maar ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis via de Rabo App.

Steun jij ook korfballend Zwolle?