Kampioenschap midweek 1

2 keer vergeten in de stapel mails en daardoor veel te laat in de nieuwsbrief maar toch niet onbelangrijk, midweek 1 is kampioen!

Het was al weer aantal jaren geleden maar Midweek 1 is afgelopen dinsdag kampioen geworden. We spelen als team al heel lang in bijna dezelfde samenstelling en het is dit jaar toch weer een keer gelukt; kampioen! Na al die jaren speelden we tegen 3 nieuwe ploegen, namelijk ZKC uit Zuidwolde, Moedig Voorwaarts uit Wapserveen en Niek uit Pesse.

Leuke wedstrijden tegen verrassende tegenstanders met als uitschieter de wedstrijd tegen Moedig Voorwaarts met een coach van 74 op de bank en een speler van 70 in het veld. Een aanmoediging om nog maar een jaartje door te gaan. Daar zijn we nog jong bij!

Komende woensdag is onze laatste wedstrijd en gaan we weer even in de ruststand. In september starten we weer en zoeken we nog 1 heer die onze Midweek komt versterken. We zijn niet veeleisend maar fanatiek in het veld en gezellig een drankje daarna vinden we wel belangrijk. Laat aan een van de midwekers weten als je met ons mee wilt doen of stuur mij een berichtje.

Rob (06-46430918)