Jeugdkamp 2022

Het laatste weekend van juni gaan we op kamp! Ga je mee? Nog één keer volgens het oude recept, dus op het menu staan sowieso een vrolijke fietstocht, pannenkoeken, slapen in een tentje in het bos, kampvuur en eh, we zoeken ons kookboek nog even op, het is alweer twee jaar geleden… Weet jij het nog? Op de Sparta-site wordt gebouwd aan een kamppagina: spartazwolle.nl/jeugdkamp, houd deze in de gaten…

Restaurant Sparta opent haar deuren van 24 t/m 26 juni voor een fantastisch feestmaal van drie dagen voor €32,50 per persoon. Dieetwensen kun je bij reservering doorgeven op het formulier (volgt).

Op dinsdag 10 mei geven we om 20:00 uur in het clubhuis alvast een heel klein voorproefje speciaal voor ouders in de vorm van een kampinformatieavond. Voor ouders dus (zonder eten). Aanmelden voor deze avond kan via een mailtje aan jeugdkamp@spartazwolle.nl.

Voor de leiding alvast (ook als je nog niet gevraagd bent, we zijn nog wat roestig aan het opstarten en het is nog lastig inschatten met hoeveel we uiteindelijk aan tafel zullen zitten, ’t kan zijn dat we dus nog langskomen…): houd woensdag 18 mei en woensdag 15 juni ajb vrij om het menu alvast door te nemen en de diensten in te delen.

Hartelijke groet & smakelijk eten,
De HardeKernKampleiding,

Sandra, Edith, Jan-Willem

jeugdkamp@spartazwolle.nl / 06-28232962 (JW)