Informatie-uur voor ouders/verzorgers van nieuwe jeugdleden

Wanneer: dinsdag 21 september 2021 van 17:45 uur tot 18:30 uur

Voor wie: ouders/verzorgers van nieuwe jeugdleden

Waar: Clubhuis Sparta Zwolle  

De afgelopen weken zijn er weer veel kinderen lid geworden van Sparta Zwolle en nog enkele kinderen zijn mee aan het trainen en ontdekken of ze korfbal leuk vinden en eventueel lid willen worden. Daar zijn we erg blij mee!

Om de kinderen en jou als ouder/verzorger zo goed mogelijk wegwijs te maken binnen onze vereniging, organiseren wij een informatie-uur op dinsdag 21 september. Alle ouders/verzorgers van jeugdleden die de afgelopen maanden lid zijn geworden bij Sparta Zwolle zijn van harte welkom.

Tijdens dit informatie-uur vertellen we je over het reilen en zeilen binnen onze vereniging: onze visie op korfbal, de verenigingstaken, de rol van de TZ Jeugd, de leeftijdcoördinator en de teamouder, de activiteiten die we organiseren en hoe je als ouder kunt bijdragen aan een positief sport- en verenigingsklimaat.

Natuurlijk is er ook voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

We nodigen je van harte uit om dit informatie-uur bij te wonen. In verband met de anderhalve meter maatregel weten wij graag van te voren hoeveel ouders wij kunnen verwachten. Mocht de groep te groot worden, dan zullen we een tweede bijeenkomst organiseren.

Graag aanmelden voor het informatie-uur via deze link.

Met sportieve groet,

Erica Nederveen                      Marco Welink

Bestuurslid Ledenbinding         Coördinator TZ Jeugd 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *