Grote Club Actie

Grote clubactie

Begin september zijn we gestart met de grote clubactie. Dit loopt erg goed. Dankzij de bekendheid die we er vorig seizoen mee hebben opgedaan, lopen we dit jaar aardig gelijk op maar we zijn er nog niet! Om ons doel te bereiken moeten we nog minimaal 300 loten verlopen en we roepen iedereen op daar aan mee te werken. Het is heel simpel gemaakt, via de QR code of de mail die iedereen heeft gekregen kun je snel je verkoop regelen.

Ons goede doel

Ons trainersgilde staat in weer en wind, ’s ochtends en ’s avonds voor de teams klaar om een leuke en leerzame training te geven. En om hen goed uit te rusten willen we hen graag een kledingpakket aanbieden zodat ze warm, droog en herkenbaar op het veld kunnen staan. Dat geldt voor alle trainers natuurlijk! De opbrengst van de grote clubactie zal in combinatie met een aantal sponsoren ingezet worden om dit mogelijk te maken.

Jeugdteam met de meeste verkopen

Dit jaar gaat het jeugdteam met de meeste verkopen weer een geweldig teamuitje doen. Vorig jaar ging E1 naar Krazy Kangaroos en ook dit jaar liggen de tickets weer klaar!

Spelers met de meeste verkopen

En ook individueel kun je de beste verkoper worden. We geven 6 prijzen weg, voor de top 3 van de senioren en de top 3 van de jeugd. Dus zorg dat je daar bij komt! De actie loopt nog tot 23 november en we zullen iedereen op de hoogte houden van de stand van zaken