Fit blijven in de zomer bij Victorium

Het seizoen is nu echt ten einde, en hoewel het heel verstandig (en verleidelijk) is om even lekker uit te rusten en bij te komen willen we met z’n allen natuurlijk wel een beetje fit blijven. Laten twee van onze sponsoren daar nou net wat op hebben bedacht.

Squash en Padelcentrum Zwolle biedt een speciale kortingsactie aan om je de komende 2 / 3 maanden uit te leven op de squashbaan. Speciaal voor Sparta-leden rekenen ze hiervoor geen inschrijfgeld en hoef je geen materiaalhuur te betalen als je komt squashen. Inschrijven kan direct in het centrum of via onderstaande link.

https://squashzwolle.baanreserveren.nl/mobile/user/membership/buy/967

Ook Krachtcentrale doet er alles aan om jullie fit de zomer door te krijgen. Met verschillende fit4season acties is er voor ieder wat wils. Kan je jezelf niet zo goed motiveren en wil je meedoen aan een groepsles? Of leef je je juist liever uit in de open gym? Het kan allemaal! Alles onder professionele begeleiding natuurlijk, want dat is waar Krachtcentale voor staat. Voor meer info waaronder prijzen en trainingsmomenten kan je gebruik maken van onderstaande link.

https://krachtcentralezwolle.nl/fit4season/