De jurytafel

Het is alweer even geleden maar toen we een tijd terug een zaalcompetitie hadden, was er bij de wedstrijden van het 1e ook altijd een jurytafel. Hiervoor kwam een neutrale juryvoorzitter en deze werd dan bijgestaan door Hans de Lange en Marcel Koster voor de schotklok en de tijdwaarneming. Hans en Marcel hebben afgelopen jaar aangegeven hier mee te willen stoppen en vanaf deze plek wil ik hen hartelijk bedankt voor de keren dat zij deze taak op zich hebben genomen!

Wat nieuw is, is dat in het aankomend zaalseizoen het 2e ook met de schotklok speelt en daar dus ook een jurytafel moet zijn. Hierbij moeten we als vereniging ook zelf een juryvoorzitter leveren.

Er zijn dus nogal wat jurytafel-diensten te vullen. Een aantal mensen heb ik al benaderd met de vraag of zij hier eeen rol in willen vervullen maar heb ik jou nog niet benaderd en lijkt het je wat, neem dan even contact met mij op. Het is de bedoeling om te komen tot een poule van mensen waardoor je niet iedere thuiswedstrijd aan de beurt bent maar hooguit een keer of drie.

Vragen over de jurytafel? Schiet me even aan of mail naar fluiten@spartazwolle.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *