SpartaLogo
Sparta Zwolle

Doe mee met Rabo ClubSupport

Erica Bassie (Berichten) 2021-10-05

Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterkt de Rabobank ieder jaar clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor de club en geweldig voor de buurt. Als lid van de Rabobank beslis jij mee welke clubs de Rabobank dat steuntje in de rug geeft.

Samen maken we elkaar sterker

KV Sparta Zwolle; ons doel:
De ambitie van Sparta Zwolle is dat iedereen kan korfballen op zijn of haar niveau en als groeiende club in Stadshagen is vooral het trainerskader een jaarlijkse uitdaging. Met Rabo ClubSupport faciliteren we onze jeugdtrainersopleiding. Concreet doel zal zijn om de trainers, veelal oudere jeugdspelers, te voorzien van kleding zodat zij herkenbaar zijn en met weer en wind met de juiste uitrusting op het veld kunnen staan.

KV Oranje Zwart Zwolle; ons doel:
Er zijn veel initiatieven om sportaccommodaties te verduurzamen. Oranje Zwart zou graag aan de slag gaan met de vervanging in de kleedkamers van de TL-lampen door LED-lampen en plaatsing van bewegingssensoren. Het mes snijdt hiermee aan twee kanten: reductie van de CO2-uitstoot en een aanzienlijke reductie van de energiekosten voor onze korfbalvereniging.

Vanaf 4 oktober tot 25 oktober kan iedereen met een rekening bij de Rabobank 3 stemmen uitbrengen op 3 verschillende deelnemende verenigingen en stichtingen.

Een vereniging of club is er voor iedereen, wie je ook bent of waar je ook vandaan komt. Steun daarom onderling korfballend Zwolle!