SpartaLogo
Sparta Zwolle

Jubileum

Bestuur (Bestuursmededelingen) 2021-04-13

Beste Spartanen,

Over 2 weken is onze verjaardag en dat is een hele bijzondere dit jaar! Sparta Zwolle is op 25 april 1946 opgericht en dat betekent dat we dit jaar ons 75-jarig jubileum vieren!

Als bestuur willen we hier natuurlijk aandacht aan geven maar omdat de wereld er heel anders uit ziet met de huidige corona-maatregelen, hebben we veel ideeën moeten herzien. Dit is ook de reden dat ik jullie hierbij wil laten weten dat we besloten hebben ons jubileumjaar niet af te trappen met een knalfeest, maar deze hier juist mee af te sluiten op 25 april 2022.

Hierdoor is er ook voldoende tijd om een (nieuwe) jubileum commissie op te richten, waarvoor we een aantal enthousiastelingen zoeken die het leuk vinden om activiteiten, acties, en natuurlijk een knalfeest te organiseren in april 2022. Daarnaast zijn er achter de schermen al mensen bezig met een aantal leuke acties die we jullie zeker niet willen onthouden.

Zo wordt het jubileumjaar afgetrapt met een corona-proof activiteit georganiseerd door Rowie en Simone: In het licht van ‘fit tijdens Corona’ is er de gelegenheid om een mooie route vanaf ons Sparta terrein te wandelen, zowel een kleine ronde als een grote ronde. Daarnaast zijn er achter de schermen een aantal mensen bezig om jullie (zowel on- en offline) een inkijkje te geven in alle mooie herinneringen van de afgelopen 75 jaar. Dus hou de socials in de gaten!

Het leek ons goed om jullie op deze manier mee te nemen in de wijze waarop we dit bijzondere jaar gaan vieren. Mocht je zelf mee willen doen met de organisatie of heb je leuke ideeën, laat het ons weten, via voorzitter@spartazwolle.nl

Groeten, bestuur Sparta