Spetterend themafeest!

Een spetterend feest, dat was het zeker! Niet alleen door de waterpistooltjes die bij een aantal outfits hoorde, maar ook door het bier dat af en toe spontaan uit de glazen vloog. Gelukkig was er een schoonmaker die altijd snel ter plekke was om te dweilen.

Afgelopen zaterdag werd de kantine aan het begin van de avond versierd voor het themafeest. De letter S stond deze avond centraal. Dit betekende dat de kantine vanaf 8 uur gevuld werd door een strandganger, schilder, schippers, stewardes, smurfen, soldaten, een paar bewakers uit squid game en nog meer originele outfits! Prachtig om te zien dat zoveel mensen hun best hadden gedaan om met een toepasselijke outfit naar dit feest te komen!

Nadat de DJ’s het feest officieel geopend hadden, werd het speciale themadrankje (shots) uitgedeeld. De sfeer zat er vanaf het begin meteen goed in en al vroeg in de avond stond de dansvloer vol!

Rond 11 uur werd de originaliteitsprijs uitgereikt. Het was eigenlijk vanaf hun binnenkomst al duidelijk dat zij er met deze prijs vandoor zouden gaan, gezien ze met applaus werden ontvangen. Met zij bedoel ik Renske, Maria en Floor. Nu hoor ik u denken, dit trio ken ik niet bij Sparta. Dat komt omdat zij verkleed waren als Sweet Sixteen Girls. De jurken, het kroontje en de nagellak stonden ze geweldig, maar we denken wel dat dit de laatste keer was dat we zo mochten zien.

We willen iedereen bedanken voor de gezelligheid en hopelijk zien we jullie allemaal zaterdag 28 mei bij de karaoke avond!

S-Side