Persmap

Welkom op de perspagina van korfbalvereniging Sparta Zwolle.
Wij waarderen het enorm als jij aandacht wilt besteden aan onze vereniging. Op deze pagina vind je ons logo in hoge resolutie, algemene foto's die gebruikt kunnen worden voor publicatie in de media en reeds gepubliceerde artikelen. Heb je toch nog vragen, of zou je graag ander beeldmateriaal willen aanvragen voor publicatie? Neem dan gerust contact met ons op via pegeneuzel@rs@spartanogwat.nlzwolle.nlverstoppertje.com

Over Sparta Zwolle:
Sparta Zwolle is opgericht in 1946 en dat betekent dat wij in 2021 al ons 75 jarig bestaan vieren. Sparta Zwolle heeft een ledenaantal van ong. 350 leden en dit aantal blijft gestaag groeien. Sinds onze vereniging gehuisvest is aan de Nijenhuislaan in de nieuwbouwwijk Stadshagen zien wij een enorme groei in het aantal jeugdleden. Maar ook korfballers van buiten Zwolle weten de club te vinden. Dit zal o.a. te maken hebben met het (hoge) niveau waarop ons vlaggenschip speelt (overgangsklasse in de veldcompetitie en hoofdklasse in de zaalcompetitie), maar ook met de positieve ontwikkelingen en de gezelligheid binnen de vereniging.

Sparta heeft dan ook de ambitie om in 2021 dè korfbalclub van de regio te zijn. Met ruim 120.000 inwoners in Zwolle en de trek naar de stad van potentiële korfballers wil Sparta een duidelijk positie innemen als sterke vereniging met korfbal als verbindende factor.

Social media:
Sparta Zwolle heeft een jonge, enthousiaste redactiegroep en plaatst zeer regelmatig berichten op Social Media. Deze berichten zijn te vinden op:

instagram.com/spartazwolle
facebook.com/korfbalverenigingspartazwolle
Twitter: twitter.com/sparta_zwolle
youtube.com/channel/UCG6-bSTz3HcEXrZbKT2PhrQ (ook te vinden via spartazwolle.nl/youtube)

Vragen:
Vragen over (de laatste ontwikkelingen van) Sparta Zwolle? Neem dan contact op met onze perscoördinator (Gerdien Wijngaard) via pegeneuzel@rs@spartanogwat.nlzwolle.nlverstoppertje.com of met de secretaris (Rika Vogelzang) via geneuzel@secretaris@spartanogwat.nlzwolle.nlverstoppertje.com.
Henco Pullen, Hoofdtrainer Sparta Zwolle
(Foto: Jan-Willem van Rijn, Sparta Zwolle)privacyverklaring

Dit is de nieuwe website van Sparta Zwolle. Aan deze site wordt nog gewerkt.
Vragen, opmerkingen, aanvullingen? Welkom! Mail ons: webgeneuzel@master@spartanogwat.nlzwolle.nlverstoppertje.com