S-side

Wat bij andere verenigingen bekend staat onder de ‘saaie naam’ van activiteiten- of feestcommissie, is bij Sparta niets minder dan de S-Side. Met een groep van zo’n 6 – 10 leden is de S-Side verantwoordelijk voor het samenbrengen van de Sparta leden buiten het korfbal om.

Hiervoor werden er afgelopen jaren veelzijdige activiteiten georganiseerd: zowel korfbal-gerelateerde activiteiten (o.a. schutterstoernooi, nachttoernooi, beachkorfbal) als niet-korfbalgerelateerde activiteiten (denk aan een pubquiz, spelletjesavond, etc.). Daarnaast is de S-Side verantwoordelijk voor de organisatie van het jaarlijks terugkerende Nieuwjaarsgala en andere borrels of feestjes.

Ondanks dat we dit jaar te maken hebben met bijzondere omstandigheden in de corona tijd laat de S-Side zich niet uit het veld slaan en slaan we de handen ineen om coronaproof activiteiten te organiseren.

De S-Side valt onder het bestuurslid ‘Ledenbinding’ en is voornamelijk bedoeld voor ouders en leden vanaf de B’s tot en met de senioren. De activiteiten voor de jeugd worden georganiseerd door de JAC.

Voor meer informatie over deze commissie, spreek eens een van de commissieleden aan of stuur een mailtje naar s-side@spartazwolle.nl