Redactie

In deze commissie wordt voornamelijk gefocust op de uitstraling van de vereniging. De redactie bestaat uit een groep van 5/6 leden die zich bezig houden met de communicatie binnen en buiten de vereniging door gebruik te maken van de social media kanalen (Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn), de invulling van de wekelijkse nieuwsbrief en het bijhouden van de website (door de webmaster).

Omdat de redactie dient als centraal punt voor alle communicatie vanuit sparta naar zijn leden en naar buiten, is een bepaalde huisstijl en professionaliteit ontwikkeld die past bij onze vereniging.

Door middel van een ‘redactie input’ whatsapp groep worden regelmatig foto’s gedeeld vanuit verschillende groepen van de vereniging welke door de redactie weer op de socials gedeeld kunnen worden, zo geven we mensen een kijkje in onze club (van de jeugd tot de Midweek en uiteraard de selectie).

Daarnaast wordt de redactie veel ingezet voor algemene promo van o.a. sponsors, activiteiten of andere acties. De redactie valt onder het bestuurslid ‘PR & sponsoring’.

Voor vragen, spreek eens een van de commissieleden aan of stuur een mailtje naar redactie@spartazwolle.nl