Organisatie

Bestuur

Het bestuur van Sparta bestaat uit Peter van Gulik (vz), Rika Vogelzang (sc), Jos Ketelaar (pm), Ron Raterman en Erica Bassie.

Jeugd Activiteiten Cie.

De Jeugd Activiteiten Commissie (JAC) organiseert activiteiten voor leden van Spartakids tm A-jeugd. Sparta is namelijk meer dan alleen korfbal. Door leuke en gezellige activiteiten met elkaar te doen, leer je elkaar (nog) beter kennen en dat zorgt voor een goede sfeer binnen je team en de vereniging.

Redactie

In deze commissie wordt voornamelijk gefocust op de uitstraling van de vereniging. De redactie bestaat uit een groep van 5/6 leden die zich bezig houden met de communicatie binnen en buiten de vereniging door gebruik te maken van de social media kanalen (Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn), de invulling van de wekelijkse nieuwsbrief en het bijhouden van de website (door de webmasters).

S-Side

Wat bij andere verenigingen bekend staat onder de 'saaie naam' van activiteiten- of feestcommissie, is bij Sparta niets minder dan de S-Side. Met een groep van zo'n 6 - 10 leden is de S-Side verantwoordelijk voor het samenbrengen van de Sparta leden buiten het korfbal om.

Oproep!

Commissies, werkgroepen, vrijwilligers: om elkaar beter te kunnen vinden zou het mooi zijn als jullie een stukje over jezelf en je werkzaamheden dichten en met wat beeldmateriaal mailen aan
geneuzel@webmaster@spartanogwat.nlzwolle.nlverstoppertje.com
Zo maken we samen onze website steeds informatiever en mooier!
enz.privacyverklaring

Dit is de nieuwe website van Sparta Zwolle. Aan deze site wordt nog gewerkt.
Vragen, opmerkingen, aanvullingen? Welkom! Mail Jan-Willem: webgeneuzel@master@spartanogwat.nlzwolle.nlverstoppertje.com