jaargang 47 ~ nummer 49 ~ 02 Nov 2021
Schema zaaltrainingen
Remco Jacobs

Het schema voor de zaaltrainingen is hierbij definitief. De TZ is blij dat we alle teams meerdere keren per week kunnen laten trainen en veelal in het Victorium. Ook hebben we goede aansluiting voor de trainers toegepast met hier en daar een uitzondering. Alleen de E en F teams trainen apart in het bewegingshuis in Stadshagen. Let op, er is een schema voor de even weken, en de oneven weken. Vanaf 8 november starten we met week oneven.

Mochten er vragen zijn, dan kun je terecht bij je trainer die dan contact met de TZ kan opnemen. Laten we er met elkaar een mooi zaalseizoen van maken in een nieuwe hal!

Namens de TZ,

Remco Jacobs


Afbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/208]

Oefenprogramma jeugd zaal 2021-2022
TZ jeugd

Zaterdag 6 november

13:15 uur Mid Friesland C1 - Sparta C1

14:20 uur Mid Friesland B1 - Sparta B1

15:25 uur Mid Friesland A1 - Sparta A1

 

Zaterdag 13 november

Op de volgende momenten biedt de selectie in het Victorium een clinic aan:

10:00-11:00 uur Spartakids/F/E

11:00-12:00 uur D/C/B

 

Oefenwedstrijden voor:

15:00 uur SIOS (Wolvega) A2 - Sparta A2

16:00 uur SIOS (Wolvega) A1 - Sparta A1

 

Zaterdag 20 november

09:00 uur Dos Kampen F2 – Sparta F2

10:00 uur Dos Kampen F1 – Sparta F1

09:00 uur Dos Kampen E3 – Sparta E5

09:00 uur Dos Kampen E2 – Sparta E4

10:00 uur Dos Kampen E1 – Sparta E3

11:00 uur Rood Wit E2 – Sparta E2

11:00 uur Rood Wit E1 – Sparta E1

11:00 uur Dos Kampen D2 – Sparta D3

12:00 uur Dos Kampen D1 – Sparta D2

13:00 uur Dos Kampen C2 – Sparta C2

13:15 uur Rood Wit C1 – Sparta C1

11:30 uur Sparta B2 – Dos Kampen B2

10:15 uur Sparta B1 – De Meeuwen B1

12:45 uur Sparta A2 – Dos Kampen A2

... uur HKC A1 - Sparta A1

 

Let op: voor zaterdag 20 november zijn we voor de C3, D1 en D4 nog op zoek naar een tegenstander om tegen te oefenen.


Afbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/204]

21 nieuwe vrijwilligers voor einde 2021!
Erica Nederveen

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor verenigingen. Ook bij Sparta, we hebben op dit moment verschillende vacatures. Maar het gaat ons niet alleen om de taak maar ook om wat jij zou willen en kunnen doen bij onze club.

Afgelopen ALV stonden meteen 2 leden op om een bijdrage te willen leveren. Dick van Pijkeren gaat TZ versterken en Luca Emmer stak zijn hand omhoog om onderdeel te worden van de sponsorcommissie. Fantastisch mannen!

Dus vragen we jou om te reageren als het je leuk lijkt om niet alleen actief te korfballen maar om daarnaast ook een bijdrage te hebben. Als hulp bij thuiswedstrijden, als mede organisator van activiteiten zoals schoolkorfbaltoernooi, als bestuurslid of als scheidsrechter. Waar jouw interesse ligt en wat bij jou past in tijdsbesteding. Ook als je hoort dat iemand anders wel belang heeft bij een taak, dan horen we het graag.

Bel één van ons op, spreek ons aan of app ons, we vertellen er graag over!

Peter van Gulik (06-51867088)

Kars Menkveld (06-18695228)

Erica Nederveen (06-12616280)


Afbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/206]

Zaalcommissarissen gezocht
Robin Dijkstra

Voor de aankomende zaalperiode zijn we nog op zoek naar een aantal zaalcommissarissen! Een zaalcommissaris is verplicht vanuit KNKV en draagt zorg voor bijv.:

  • aanspreekpunt zijn voor ploegen en scheidsrechters
  • er voor zorgen dat de wedstrijddag goed loopt: wedstrijden op tijd laten starten, de juiste velden/palen klaar staan, etc.
  • leiding nemen met opbouwen, netjes laten houden en opruimen van de zaal: scorebord, banken, etc., laten neerzetten/opruimen
  • uitleg geven aan de zaalwachten die het scorebord bijhouden en hier op toezien

We delen een wedstrijddag op in 2 tot 3 delen en roostering vindt plaats in overleg. Bij de uitvoerende taken is ondersteuning van ouders, spelers en de zaalwachten.

Uiteraard is er begeleiding als je dit nog niet eerder hebt gedaan.

Heb je interesse, vragen of wil je je aanmelden? Stuur dan een mail naar tz@spartazwolle.nl of neem even rechtstreeks contact met mij op.


Afbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/203]

Grote Club Actie
Erica Nederveen

Grote clubactie

Begin september zijn we gestart met de grote clubactie. Dit loopt erg goed. Dankzij de bekendheid die we er vorig seizoen mee hebben opgedaan, lopen we dit jaar aardig gelijk op maar we zijn er nog niet! Om ons doel te bereiken moeten we nog minimaal 300 loten verlopen en we roepen iedereen op daar aan mee te werken. Het is heel simpel gemaakt, via de QR code of de mail die iedereen heeft gekregen kun je snel je verkoop regelen.

Ons goede doel

Ons trainersgilde staat in weer en wind, ’s ochtends en ’s avonds voor de teams klaar om een leuke en leerzame training te geven. En om hen goed uit te rusten willen we hen graag een kledingpakket aanbieden zodat ze warm, droog en herkenbaar op het veld kunnen staan. Dat geldt voor alle trainers natuurlijk! De opbrengst van de grote clubactie zal in combinatie met een aantal sponsoren ingezet worden om dit mogelijk te maken.

Jeugdteam met de meeste verkopen

Dit jaar gaat het jeugdteam met de meeste verkopen weer een geweldig teamuitje doen. Vorig jaar ging E1 naar Krazy Kangaroos en ook dit jaar liggen de tickets weer klaar!

Spelers met de meeste verkopen

En ook individueel kun je de beste verkoper worden. We geven 6 prijzen weg, voor de top 3 van de senioren en de top 3 van de jeugd. Dus zorg dat je daar bij komt! De actie loopt nog tot 23 november en we zullen iedereen op de hoogte houden van de stand van zaken


Afbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/207]

Spooktocht jac
Emma Nitert

Vrijdag 29 oktober 2021

 

De teamarts van Sparta was gevraagd, met het oog op het naderende seizoen in de hoofdklasse, om Sparta een “edge” te geven. Iets fysiek extra’s. Geen doping, dat is te controleren, maar kleine aanpassingen aan het lichaam van onze spelers. Een paar centimeters extra sprongkracht. Een stapje extra sprint. Alleen er ging wat goed mis…

De middelen die de spelers toegediend hadden gekregen, veranderden hen in enge monsters! Tot overmaat van ramp had de arts per ongeluk ook nog hun kooien open laten staan. De proefpersonen liepen dus vrij rond in de buurt van Sparta!

Na een griezelige tocht kwamen alle kinderen gelukkig weer heelhuids aan bij Sparta. Het was een geslaagde activiteit!
We willen iedereen bedanken die mee heeft gedaan in de spooktocht of geholpen heeft in de voorbereiding. Zonder jullie was dit niet zo’n succes geworden!


Afbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/205]Dit is de html/e-mail versie van de Sparta nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is bestemd voor leden van onze vereniging en wordt per e-mail verstuurd. Voor vragen, opmerkingen en aan- en afmeldingen voor de maillijst kun je contact opnemen via nieuwsbrief@spartazwolle.nl .

Schrijf mee aan onze nieuwsbrief:
lever berichten en verslagen in via een mail aan nieuwsbrief@spartazwolle.nl .
(De digitale brievenbus komt er binnenkort weer aan!)
jaargang 47 ~ nummer 49 ~ 02 Nov 2021