jaargang 47 ~ nummer 49 ~ 12 Oct 2021
De jurytafel
Robin Dijkstra

Het is alweer even geleden maar toen we een tijd terug een zaalcompetitie hadden, was er bij de wedstrijden van het 1e ook altijd een jurytafel. Hiervoor kwam een neutrale juryvoorzitter en deze werd dan bijgestaan door Hans de Lange en Marcel Koster voor de schotklok en de tijdwaarneming. Hans en Marcel hebben afgelopen jaar aangegeven hier mee te willen stoppen en vanaf deze plek wil ik hen hartelijk bedankt voor de keren dat zij deze taak op zich hebben genomen!

Wat nieuw is, is dat in het aankomend zaalseizoen het 2e ook met de schotklok speelt en daar dus ook een jurytafel moet zijn. Hierbij moeten we als vereniging ook zelf een juryvoorzitter leveren.

Er zijn dus nogal wat jurytafel-diensten te vullen. Een aantal mensen heb ik al benaderd met de vraag of zij hier eeen rol in willen vervullen maar heb ik jou nog niet benaderd en lijkt het je wat, neem dan even contact met mij op. Het is de bedoeling om te komen tot een poule van mensen waardoor je niet iedere thuiswedstrijd aan de beurt bent maar hooguit een keer of drie.

Vragen over de jurytafel? Schiet me even aan of mail naar fluiten@spartazwolle.nl.


Afbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/192]

De Scheidsrechtersacademie
Robin Dijkstra

Met de Scheidsrechtersacademie gaan we ieder jaar in de zaal met de oudste B-jeugd aan de slag met het fluiten van de jongste jeugd. Iedereen die wel eens vroeg in de zaal was, heeft ze vast wel gezien: de scheidsrechters met het shirt 'Scheidsrechter in opleiding'. Na een avondje inleiding, verzorgd door Marcel Strating, worden er tijdens de zaalcompetitie drie wedstrijden gefloten onder begeleiding.

Vorig jaar is dit, bij het ontbreken van een zaalcompetitie, uiteraard niet door gegaan. En dit willen we dit jaar gaan inhalen. Hierbij wordt echter de groep veel te groot. We hebben daarvoor een oplossing bedacht.

Dit jaar doen mee aan de Scheidsrechtersacademie:

  • spelers met geboortejaar 2005 (die eigenlijk vorig jaar mee hadden moeten doen)
  • spelers met geboortejaar 2006 maar geboren vóór 01-07

Degenen met geboortejaar 2006 maar geboren ná 01-07 zijn dan volgend jaar aan de beurt. Door de groep uit 2006 te splitsen, is het voor ons beter te organiseren m.b.t. de planning en de bemensing van de begeleiders.

De deelnemers voor dit jaar zullen over enkele weken verder worden geïnformeerd.

Vragen over de Scheidsrechtersacademie? Schiet me even aan of mail naar fluiten@spartazwolle.nl.


Afbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/191]

Party!
S-Side

Het is weer tijd voor een feestje! Wij vinden het geweldig dat wij (S-Side) dit weer mogen organiseren. Zaterdag 30 oktober start om19.00 de muziek.


Zorg wel dat je een QR-code hebt die we kunnen scannen en dat je je ID kaart bij je hebt! Als we deze gescand hebben krijg je van ons een bandje en kan je officieel pas naar binnen. Je bandje kan je vanaf 18.30 halen.


Wij kunnen in ieder geval niet wachten, tot dan!


Afbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/193]

Spelletjesavond
Emma Nitert

Afbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/194]Dit is de html/e-mail versie van de Sparta nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is bestemd voor leden van onze vereniging en wordt per e-mail verstuurd. Voor vragen, opmerkingen en aan- en afmeldingen voor de maillijst kun je contact opnemen via nieuwsbrief@spartazwolle.nl .

Schrijf mee aan onze nieuwsbrief:
lever berichten en verslagen in via een mail aan nieuwsbrief@spartazwolle.nl .
(De digitale brievenbus komt er binnenkort weer aan!)
jaargang 47 ~ nummer 49 ~ 12 Oct 2021