jaargang 47 ~ nummer 49 ~ 14 Sep 2021
Denk jij met ons mee?
Rika Vogelzang

Ambitieplan voor de komende jaren!

In 2017 hebben we als vereniging een ambitieplan geschreven voor de periode 2018-2021. Dat plan hebben commissies en bestuur gebruikt bij de acties die zijn ingezet. Als bestuur hebben we de discussie gevoerd over de actualiteit van het plan en de vraag hoe we verder gaan. We kiezen er voor om de discussie breder te trekken en iedereen te vragen om mee te denken over het plan voor de komende 3-5 jaar.

 

Dit gaan we doen op woensdag 22 september vanaf 19:30 uur

 

Enerzijds kijken we terug op wat we bereikt hebben. Anderzijds willen we graag weten wat (ouders van) leden belangrijk vinden om op te pakken of om te verbeteren. Dit doen we in kleine groepjes zodat iedereen zijn ideeën kan inbrengen. Na deze avond gaan we de balans opmaken en willen we een aanvulling doen op het bestaande ambitieplan. En tijdens de ALV op 27 oktober willen we het grote lijnen plan vaststellen.

Wij zien jullie graag de 22e!

 

Bestuur Sparta Zwolle


Afbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/170]

Informatie-uur voor ouders/verzorgers van nieuwe jeugdleden
Erica Nederveen

Wanneer: dinsdag 21 september 2021 van 17:45 uur tot 18:30 uur

Voor wie: ouders/verzorgers van nieuwe jeugdleden

Waar: Clubhuis Sparta Zwolle  

 

De afgelopen weken zijn er weer veel kinderen lid geworden van Sparta Zwolle en nog enkele kinderen zijn mee aan het trainen en ontdekken of ze korfbal leuk vinden en eventueel lid willen worden. Daar zijn we erg blij mee!

Om de kinderen en jou als ouder/verzorger zo goed mogelijk wegwijs te maken binnen onze vereniging, organiseren wij een informatie-uur op dinsdag 21 september. Alle ouders/verzorgers van jeugdleden die de afgelopen maanden lid zijn geworden bij Sparta Zwolle zijn van harte welkom.

 

Tijdens dit informatie-uur vertellen we je over het reilen en zeilen binnen onze vereniging: onze visie op korfbal, de verenigingstaken, de rol van de TZ Jeugd, de leeftijdcoördinator en de teamouder, de activiteiten die we organiseren en hoe je als ouder kunt bijdragen aan een positief sport- en verenigingsklimaat.

 

Natuurlijk is er ook voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

 

We nodigen je van harte uit om dit informatie-uur bij te wonen. In verband met de anderhalve meter maatregel weten wij graag van te voren hoeveel ouders wij kunnen verwachten. Mocht de groep te groot worden, dan zullen we een tweede bijeenkomst organiseren.

 

Graag aanmelden voor het informatie-uur via deze link.

 

Met sportieve groet,

 

 

Erica Nederveen                      Marco Welink

Bestuurslid Ledenbinding         Coördinator TZ Jeugd 


Afbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/169]

Arbitrage
Robin Dijkstra

De competitie is weer begonnen en de fluitroosters, die verspreid zijn onder de senioren- en juniorenteams, zijn bijna allemaal ingevuld. Dank hiervoor! Vaak ontstaan er hier en daar toch wat knelpunten in de bezetting en ik hoop op ieders medewerking om deze z.s.m. weer op te lossen.

Let op: Om na afloop de uitslag te kunnen doorgeven, moet je in de KNKV-app (“KNKV Wedstrijdzaken”) ingelogd zijn met het mailadres dat bij Sparta bekend is in de ledenadministratie. Vooral bij de junioren komt het regelmatig voor dat dit nog het mailadres van één van de ouders is. Hiermee kan het wel maar krijgen de ouders mogelijk allerlei mailtjes. Beter is dan dus je mailadres te wijzigen in je eigen mailadres door een mailtje te sturen naar ledenadministratie@spartazwolle.nl.

En wist je dat het voor iedereen in de senioren, A-jeugd en B-jeugd (spelers + coaches) verplicht is om het bezit te zijn van het spelregelbewijs? In het kader van “Echte korfballers beheersen de regels” kun je op site https://www.korfbalmasterz.nl de spelregels leren en oefentoetsen maken. Dit doe je op een aantrekkelijke manier met foto’s en filmpjes. Leuk en leerzaam! Om je spelregelbewijs te halen, doe je op dezelfde site examen waarbij je inlogt met dezelfde gegeven als in de KNKV-app. Lukt het inloggen niet, neem dan even contact op.

Ook voor andere vragen m.b.t. fluiten kun je contact met mij opnemen, rechtstreeks of via fluiten@spartazwolle.nl.


Afbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/173]

Spooktocht
Emma Nitert

Afbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/171]

Disco jeugd
Emma Nitert

Afbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/172]Dit is de html/e-mail versie van de Sparta nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is bestemd voor leden van onze vereniging en wordt per e-mail verstuurd. Voor vragen, opmerkingen en aan- en afmeldingen voor de maillijst kun je contact opnemen via nieuwsbrief@spartazwolle.nl .

Schrijf mee aan onze nieuwsbrief:
lever berichten en verslagen in via een mail aan nieuwsbrief@spartazwolle.nl .
(De digitale brievenbus komt er binnenkort weer aan!)
jaargang 47 ~ nummer 49 ~ 14 Sep 2021