jaargang 47 ~ nummer 49 ~ 31 Aug 2021
Ambitieplan voor de komende jaren
Rika Vogelzang

In 2017 hebben we als vereniging een ambitieplan geschreven voor de periode 2018-2021. Dat plan hebben commissies en bestuur gebruikt bij de acties die zijn ingezet. Als bestuur hebben we de discussie gevoerd over de actualiteit van het plan en de vraag hoe we verder gaan. We kiezen er voor om de discussie breder te trekken en iedereen te vragen om mee te denken over het plan voor de komende 3-5 jaar.


Dit gaan we doen op woensdag 22 september, enerzijds kijken we terug op wat we bereikt hebben. Anderzijds willen we graag weten wat (ouders van) leden belangrijk vinden om op te pakken of om te verbeteren. Dit doen we in kleine groepjes zodat iedereen zijn ideeën kan inbrengen. Na deze avond gaan we de balans opmaken en willen we een aanvulling doen op het bestaande ambitieplan. En tijdens de ALV op 27 oktober willen we het grote lijnen plan vaststellen.


Afbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/162]

Pasfoto's Sportlink
Moniek Voermans (KNKV)

Beste korfbalverenigingen,

 

Zorg voor een recente pasfoto in Sportlink Club of via de leden op de KNKV app! Foto's kunnen t/m 10 september gewijzigd worden, daarna niet meer tot na de najaar veldcompetitie.

Opmerking bij het aanpassen van de foto's:

  • Niet een vakantie foto maar het liefst een pasfoto, bijv. een selfie van voren. De arbitrage controleert namelijk via de app of de spelers, coaches en staf die op het digitale wedstrijdformulier vermeld worden ook daadwerkelijk in het veld staan of bij de wedstrijd aanwezig zijn. Dit kan niet met een foto die al enkele jaren oud is, vooral niet bij de jeugdteams! Ook al is je profiel afgeschermd in de app, dan kan de scheidsrechter de foto controleren (vanaf vlak voor de wedstrijd tot vlak na de wedstrijd).
  • Stuur je het bericht door naar je leden om de foto zelf aan te passen:

o    Je kunt de foto als volgt wijzigen in de KNKV app:

·         Ga naar het menu linksboven in de app en klik vervolgens onder het kopje 'ALGEMEEN' op 'instellingen';

·         Voor leden van 16 jaar en ouder: klik op 'mijn persoonsgegevens'. Hier kun je je foto (en eventuele andere persoonsgegevens) wijzigen.

·         Voor ouders van leden tot 16 jaar: klik op 'mijn kinderen'. Hier worden de kinderen die lid zijn weergegeven. U kunt hier de foto (en eventuele andere persoonsgegevens) wijzigen.

o    Voor leden tot 16 jaar kunnen alleen de ouders de foto wijzigen. Ouders kunnen zelf een account maken. Het is belangrijk dat hierbij het email-adres wordt gebruikt wat ook bij de ledenadministratie/KNKV bekend is. Mocht je niet meer weten welk adres je hebt laten registreren, vraag dit dan na bij de ledenadministratie via de vereniging.

 

Klik hier voor alle vragen over de KNKV wedstrijdzaken app.

 

 

Met vriendelijke groet,

Moniek VoermansAfbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/163]

Gevonden voorwerpen en opbrengst beurs
Natasja Brand

Tijdens de startdag op zaterdag 21 augustus was er weer een schoenen-en kledingbeurs. Het was een heel geslaagde beurs! De opbrengst was €221,00, waarvan ruim €100 gaat naar de jeugdactiviteiten (euroclub). Tijdens de beurs stallen we ook altijd gevonden voorwerpen uit. Ook deze keer was dat heel veel! De gevonden voorwerpen liggen nu niet meer in de mand in de hal, maar bij Gerdien thuis. Herken je op de foto iets wat van jou is, mail dan naar gevonden@ckvsparta.nl, dan komt het bij je terug. Wat niet wordt opgehaald, wordt in het voorjaar van 2022 op de beurs verkocht, naar de kringloop gebracht of weggegooid. Voor contact, mail naar gevonden@ckvsparta.nl of stuur een app naar Natasja Brand (06-20638378). Afbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/164]Dit is de html/e-mail versie van de Sparta nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is bestemd voor leden van onze vereniging en wordt per e-mail verstuurd. Voor vragen, opmerkingen en aan- en afmeldingen voor de maillijst kun je contact opnemen via nieuwsbrief@spartazwolle.nl .

Schrijf mee aan onze nieuwsbrief:
lever berichten en verslagen in via een mail aan nieuwsbrief@spartazwolle.nl .
(De digitale brievenbus komt er binnenkort weer aan!)
jaargang 47 ~ nummer 49 ~ 31 Aug 2021