jaargang 47 ~ nummer 49 ~ 06 Jul 2021
Nieuws van de accommodatie
Kars Menkveld

De afgelopen 10 weken is er hard gewerkt in ons clubhuis en op de accommodatie. Het is een flinke klus die van alle betrokkenen veel vraagt, maar het einde raakt in zicht.

In het clubhuis zijn alle voorbereidingen inmiddels getroffen om de nieuwe indeling en de nieuwe bar mogelijk te maken. De bar is weggehaald, de vloer is hersteld en de achterwand is doorgetrokken en inmiddels in de verf gezet. De bar wordt in de komende 2 weken geplaatst en daarna gaan we verder opbouwen en willen we de indeling weer maken en zijn we druk met schoonmaken, opruimen en alles een plekje geven. Daar kunnen we hulp bij gebruiken, vooral op zaterdag 14 augustus, dus als je tijd hebt, laat het weten bij Natalie Schelling of stuur een mailtje aan accommodatie@spartazwolle.nl

Ook de buitenzijde is weer verder verbeterd, de houten spanten zijn behandelt en kunnen weer een stootje hebben. Er zijn kozijnen geschilderd en de zonwering is vervangen zodat deze weer werken. Iets wat de komende weken nog moet gebeuren is het onkruid weghalen en snoeien want het natte voorjaar laat alles goed groeien.

Buiten onze korfbalvelden is het eerste deel van de survivalbaan verrezen. De mannen van Overcoming Obstacles hebben met man en macht gewerkt aan hun droom, een eigen survivalbaan met unieke maar vooral ook toegankelijke hindernissen. Afgelopen zaterdag was de officiële opening en we zijn als gezamenlijke gebruikers van het sportpark bedankt voor de goede samenwerking en andersom hebben wij hen succes gewenst.

In de komende maanden gaan we in samenwerking met hen, sportservice en de gemeente invulling geven aan de grasstrook aan de wetering zijde. Daar komen verschillende elementen die we vrij kunnen gebruiken en die aansluiten bij het breed bewegen (ASM) wat in de jongere jeugd hoog op de agenda staat.

Belangrijk om te melden is dat de huidige baan niet gebruikt mag worden zonder afstemming met de mannen van Overcoming Obstacles. We willen iedereen er op wijzen dat dit niet behoort bij ons sportveld. 


Afbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/148]

Foto's (deel) schutterstoernooi jeugd
Jan-Willem

Afgelopen zaterdag heb ik wat foto's gemaakt van een deel van het schutterstoernooi van de jeugd.  Ik heb de foto's in een afgeschermd album op Flickr gezet, daar alleen te vinden via de onderstaande link. Je kunt ook foto's downloaden als je wilt (download-knop niet zichtbaar in telefoon-browsers, daarvoor op een groter scherm kijken).

Foto's schutterstoernooi jeugd

Hartelijke groet,
Jan-WillemAfbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/147]Dit is de html/e-mail versie van de Sparta nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is bestemd voor leden van onze vereniging en wordt per e-mail verstuurd. Voor vragen, opmerkingen en aan- en afmeldingen voor de maillijst kun je contact opnemen via nieuwsbrief@spartazwolle.nl .

Schrijf mee aan onze nieuwsbrief:
lever berichten en verslagen in via een mail aan nieuwsbrief@spartazwolle.nl .
(De digitale brievenbus komt er binnenkort weer aan!)
jaargang 47 ~ nummer 49 ~ 06 Jul 2021