jaargang 47 ~ nummer 49 ~ 07 Jun 2021
Korfbalster Marit Strating keert terug bij Sparta Zwolle
Marijke van der Bijl

De 21jarige Marit Strating speelt in het nieuwe seizoen bij Sparta Zwolle. De korfbalster keert terug bij de club die zij als jeugdspeelster in 2015 verliet voor DOS ‘46.   

Sparta Zwolle is blij met haar terugkeer, Technisch commissielid Remco Jacobs: “Marit is een speelster voor de toekomst, ze heeft een goede opleiding gehad bij Dos ’46 en kan zich nu bewijzen in onze selectie. Ze heeft aangegeven wat ze wil en we zijn blij dat we haar een plek kunnen bieden in onze selectie.”

De speelster woont in Zwolle en dat maakt de overstap logisch: “ik heb mijn sportieve ambities om altijd het hoogst haalbare na te streven en ik hoop dat bij Sparta me verder kan ontwikkelen als korfbalster. Daarnaast is het leuk om weer met mijn oud teamgenoten te gaan korfballen.”


Afbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/136]

Update Website
Team webmasters

Afgelopen week hebben we met een aantal betrokkenen bij elkaar gezeten voor nieuwe afspraken omtrent de website. Zoals jullie weten is Jan Willem onlangs gestopt als webmaster en heeft Matthias hem opgevolgd. Matthias is achter de schermen druk bezig geweest met het upgraden van de website waardoor er nu een mooie website staat met goeie navigatie en waarbij ook de mogelijkheid is voor mensen zonder ICT kennis om berichten te kunnen plaatsen. Inmiddels is het website team ook uitgebreid met Twan, die verantwoordelijk zal zijn voor oa de nieuwsbrief en Rowie, die ons gaat helpen de inhoud van de site up-to-date te maken. Daarnaast blijft natuurlijk Hans de Lange actief voor de koppeling met de KNKV gegevens, zodat we altijd de wedstrijden en uitslagen op de website beschikbaar hebben. Voor het inleveren van stukjes voor de nieuwsbrief heeft Matthias een nieuwe brievenbus aangemaakt waarin jullie je bericht kunnen uploaden. Alle berichten die uiterlijk zondag 00:00u worden ingeleverd, zullen in de nieuwsbrief van de maandag daarop worden geplaatst. We hebben dus telkens een week de tijd om stukjes aan te leveren. De volgende stap is om een inventarisatie te maken van wat we nog missen op de website, qua pagina's, qua tekst etc. Hiervoor zullen we ook informatie opvragen bij oa de commissies. Voor betrokken leden die feedback hebben, tips, of zeggen: ik wil graag eens helpen/meedenken/stukjes schrijven of structureel aansluiten bij het website team; alle hulp is welkom! Stuur dan even een mailtje naar webmaster@spartazwolle.nl.


Afbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/135]

Brievenbus
Matthias

De brievenbus is weer terug!

De brievenbus kan weer gebruikt worden door iedereen die een bericht in de nieuwsbrief wilt plaatsen. Je vindt de brievenbus hier:

https://spartazwolle.nl/brievenbus

De brievenbus gebruiken is niet ingewikkeld maar een klein beetje uitleg kan nooit kwaad. De meeste velden spreken voor zich maar als je niet weet wat je bij rubriek wilt invullen gebruik je gewoon "Berichten".

In het grote tekst veld kan de inhoud, het werkt ongeveer zoals Word. Bovenin staan meerdere icoontjes voor bijvoorbeeld: Bold, Underlined

  • en
  • een
  • lijst

Met deze opties kan je je bericht mooi opmaken. Voor de opmaak van het bericht is een foto ook belangrijk. Sterker nog, die is verplicht. Je kan ervoor kiezen om een foto vanaf je computer te uploaden of er één te kiezen vanaf de website. Heb je geen leuke foto? Kies dan bijvoorbeeld korf2.jpg of jeugdtraining.jpg . Verder is het onderschrift bij de afbeelding niet verplicht en kan je die dus leeglaten.

Is je bericht helemaal af? Dan kan je hem uploaden. Het bericht wordt eerst opgeslagen als concept zodat je even kan zien hoe het eruit komt te zien en als het niet helemaal is zoals je wilt het nog kan bewerken. Als alles naar wens is kan je de pagina verlaten en zal Twan het bericht bekijken en in de nieuwsbrief zetten.

Lukt het niet? Stuur me een mailtje: webmaster@spartazwolle.nl

Als het dan nog steeds niet lukt kan je nog altijd je bericht mailen naar nieuwsbrief@spartazwolle.nl .


Groetjes,

Matthias


Afbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/134]

Fotoverslag onderlinge partij 1&2
Jan-Willem

Afgelopen zaterdag mochten eindelijk 'de oudjes' (27+... dan ben ik dus fossiel) ook weer mee de wei in en speelde S1&2 een onderlinge wedstrijd, in tenue en met heuse scheidsrechters. Mooie gelegenheid om ook te oefenen met fotograferen. Het resultaat is nog niet geweldig, lang niet alles is even scherp, maar het enthousiasme hopelijk zichtbaar (ik heb het natuurlijk over de foto's). Ik heb de foto's in een afgeschermd album op Flickr gezet, daar alleen te zien via de onderstaande link. Je kunt ook foto's downloaden als je wilt (download-knop niet zichtbaar in telefoon-browsers, daarvoor op een groter scherm kijken). De foto's van de zeskamp van de jeugd van vorige week zijn daar ook nog te vinden.

Hartelijke groet,
Jan-Willem

Foto's onderlinge wedstrijd 1&2

Foto's zeskamp jeugd (minus stormbaan)

Foto's stormbaan jeugd


Afbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/133]Dit is de html/e-mail versie van de Sparta nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is bestemd voor leden van onze vereniging en wordt per e-mail verstuurd. Voor vragen, opmerkingen en aan- en afmeldingen voor de maillijst kun je contact opnemen via nieuwsbrief@spartazwolle.nl .

Schrijf mee aan onze nieuwsbrief:
lever berichten en verslagen in via een mail aan nieuwsbrief@spartazwolle.nl .
(De digitale brievenbus komt er binnenkort weer aan!)
jaargang 47 ~ nummer 49 ~ 07 Jun 2021