jaargang 47 ~ nummer 48 ~ 18 May 2021
Ben jij erbij in het seizoen 2021-2022?
TZ en TZ Jeugd

Jij bent er volgend seizoen toch ook weer bij? Eindelijk weer korfbalcompetitie spelen! Lekker een hele dag bij Sparta doorbrengen, genieten van de wedstrijden van jeugd- en de seniorenteams. Lekker op het terras met een drankje, gezellig kletsen met alle korfballiefhebbers. Wij zien het helemaal voor ons en hopen dat we in september weer met z'n allen op het veld staan. Daarom zijn we gestart met de voorbereiding op het seizoen 2021-2022.

Laat ons weten dat je erbij bent en of je nog specifieke wensen hebt voor de teamindeling. Ook horen we graag waar jij je wilt inzetten; als trainer, scheids of een andere taak binnen onze club. Vul de vragenlijst in uiterlijk dinsdag 18 mei 2021!

Met sportieve groet,

TZ en TZ Jeugd


Afbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/118]

KNKV profielfoto
Janny Bolleman

Omdat er (helaas) geen competitie is, kunnen de pasfoto's in de KNKV App gewijzigd worden.

Wil iedereen (spelers, coaches, staf en scheidsrechters en ouders van jeugdleden) kijken of de foto in de app nog actueel genoeg is? Indien dit niet het geval is de foto graag aanpassen.

 

Op de foto moet je gezicht duidelijk zichtbaar zijn (bv een selfie van korte afstand). De arbitrage controleert namelijk via de app of de spelers, coaches en staf die op het digitale wedstrijdformulier vermeld worden ook daadwerkelijk in het veld staan of bij de wedstrijd aanwezig zijn. Dit kan niet met een foto die al enkele jaren oud is, vooral niet bij de jeugdteams!

Ook al is je profiel afgeschermd in de app, de scheidsrechter kan de foto controleren (vanaf vlak voor de wedstrijd tot vlak na de wedstrijd).

 

Je kunt de foto wijzigen in de KNKV app of een foto (+ naam en team) mailen naar ledenadministratie@spartazwolle.nl

 

Groeten,

Janny Bolleman


Afbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/123]

Wij hangen de bloemetjes buiten!
Plantjes actie

Koop een hanging basket op zaterdag 29 mei en steun hiermee de jeugdteams.

Hoe werkt het?
Stuur voor dinsdag 20 mei een berichtje naar plantjesactie@spartazwolle.nl. Geef aan hoeveel hanging baskets je wilt bestellen. Op zaterdag 29 mei tussen 10 en 14 uur kun je middels een drive-thru bij Sparta je bestelde basket(s) ophalen. Betalen kan contant of met pin.

Prijs: 10 euro per stuk.

Let op: de foto op de flyer in een voorbeeld!
Een week voor het afhalen komt er een foto met de juiste bloemen!


Afbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/116]Dit is de html/e-mail versie van de Sparta nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is bestemd voor leden van onze vereniging en wordt per e-mail verstuurd. Voor vragen, opmerkingen en aan- en afmeldingen voor de maillijst kun je contact opnemen via nieuwsbrief@spartazwolle.nl .

Schrijf mee aan onze nieuwsbrief:
lever berichten en verslagen in via een mail aan nieuwsbrief@spartazwolle.nl .
(De digitale brievenbus komt er binnenkort weer aan!)
jaargang 47 ~ nummer 48 ~ 18 May 2021