jaargang 47 ~ nummer 45 ~ 03 May 2021
Wij hangen de bloemetjes buiten!
Plantjes actie

Koop een hanging basket op zaterdag 29 mei en steun hiermee de jeugdteams.

Hoe werkt het?
Stuur voor dinsdag 20 mei een berichtje naar plantjesactie@spartazwolle.nl. Geef aan hoeveel hanging baskets je wilt bestellen. Op zaterdag 29 mei tussen 10 en 14 uur kun je middels een drive-thru bij Sparta je bestelde basket(s) ophalen. Betalen kan contant of met pin.

Prijs: 10 euro per stuk.

Let op: de foto op de flyer in een voorbeeld!
Een week voor het afhalen komt er een foto met de juiste bloemen!


Afbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/116]

Ben jij erbij in het seizoen 2021-2022?
TZ en TZ Jeugd

Jij bent er volgend seizoen toch ook weer bij? Eindelijk weer korfbalcompetitie spelen! Lekker een hele dag bij Sparta doorbrengen, genieten van de wedstrijden van jeugd- en de seniorenteams. Lekker op het terras met een drankje, gezellig kletsen met alle korfballiefhebbers. Wij zien het helemaal voor ons en hopen dat we in september weer met z'n allen op het veld staan. Daarom zijn we gestart met de voorbereiding op het seizoen 2021-2022.

Laat ons weten dat je erbij bent en of je nog specifieke wensen hebt voor de teamindeling. Ook horen we graag waar jij je wilt inzetten; als trainer, scheids of een andere taak binnen onze club. Vul de vragenlijst in uiterlijk dinsdag 18 mei 2021!

Met sportieve groet,

TZ en TZ Jeugd


Afbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/118]

Oude selectie-trainingspakken
Gerdien Wijngaard

Hoi Spartanen,

Bij het opruimen vond ik nog wat selectie-trainingspakken en nog een doos helemaal nieuwe blauwe Hummel trainingsjacks. Die blauwe zijn nooit gebruikt omdat het een foutieve levering was, maar ze zijn hartstikke mooi. Oude Sparta-logo op de voorkant en Tosec op de achterkant.
Ik kan hier vast nog wat mensen blij mee maken, dus ik verkoop ze voor € 5 per broek en € 5 per jack. Het zijn er niet heel veel, dus meld je snel bij sponsorkleding@spartazwolle.nl als je interesse hebt.

Dit is wat er nog is:
Blauwe jacks: 6 x M en 3 x L
Zwarte jacks: 3 x L, 1 x M en 1 x 164
Zwarte broeken: 1 x L, 2 x M en 1 x 164

Groet, Gerdien


Afbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/117]Dit is de html/e-mail versie van de Sparta nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is bestemd voor leden van onze vereniging en wordt per e-mail verstuurd. Voor vragen, opmerkingen en aan- en afmeldingen voor de maillijst kun je contact opnemen via nieuwsbrief@spartazwolle.nl .

Schrijf mee aan onze nieuwsbrief:
lever berichten en verslagen in via een mail aan nieuwsbrief@spartazwolle.nl .
(De digitale brievenbus komt er binnenkort weer aan!)
jaargang 47 ~ nummer 45 ~ 03 May 2021