jaargang 47 ~ nummer 43 ~ 20 Apr 2021
Website en nieuwsbrief
Jan-Willem

Omdat de manier waarop het bestuur van Sparta werkt me zo tegenstaat dat de frustratie hierdoor bij mij veel groter is dan het plezier van het vrijwilligerswerk heb ik, na een nieuw dieptepunt deze week, besloten om per direct te stoppen met de website en de nieuwsbrief. Dat betekent ook dat e-mails aan webmaster@spartazwolle.nl en nieuwsbrief@spartazwolle.nl niet meer bij mij terechtkomen.

Gelukkig heeft Matthias (die lange uit A1) aangegeven wel webmaster te willen blijven en heeft hij nog lol in het doorontwikkelen van de Sparta website. Blijf onze site dus in de gaten houden en spiek af en toe ook eens op development.spartazwolle.nl of kladblok.spartazwolle.nl om te kijken wat er op de tekentafel ligt. Berichten aan webmaster@spartazwolle.nl worden vanaf nu door Matthias ontvangen en behandeld. Onze oer-webmaster Hans blijft op de achtergrond betrokken bij het verwerken van de competitie-gegevens (zodra dat weer aan de orde is…).

Het maken van de nieuwsbrief heb ik als taak teruggegeven aan het bestuur en e-mails aan nieuwsbrief@spartazwolle.nl worden voorlopig aan het bestuur doorgestuurd. Hopelijk wordt er snel iemand gevonden om het samenstellen en versturen van onze nieuwsbrief weer op te pakken. Matthias heeft hiervoor in de afgelopen tijd net de oude digitale brievenbus weer opgelapt en ook het versturen verder geautomatiseerd zodat dit proces een stuk eenvoudiger is geworden. Neem bij interesse eens contact met hem op voor een demo.

Het zou mooi zijn als de nieuwsbrief snel weer wekelijks wordt verzorgd. Daarom hierbij een oproep:

Wil jij op een vaste avond in de week de nieuwsbrief samenstellen en versturen met onze eigen Sparta nieuwsbriefgenerator (of op een andere manier)?

Neem dan contact op met Matthias (webmaster@spartazwolle.nl) voor meer info of met het verantwoordelijke bestuurslid (Marijke, pr-sponsoring@spartazwolle.nl).

Hartelijke groet en hopelijk tot gauw weer gewoon aan het veld,
Jan-Willem van Rijn
jan-willem@synergeo.nl


Afbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/105]

Notulen Ledenvergaderingen

Op 17 februari en 15 maart hebben een Algemene Ledenvergadering en een extra Ledenvergadering plaatsgevonden. De concept notulen hiervan kun je via deze link* inzien.

Uiteraard zullen ze nogmaals worden verstrekt bij de stukken van de eerstvolgende Algemene Ledenvergadering.

Rika Vogelzang (secretaris)


* De link naar de notulen is te vinden in de versie van dit bericht die in de nieuwsbrief per e-mail aan alle leden is gestuurd.


Afbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/92]

Kamp jonge jeugd 25 – 26 juni gaat niet door
Emma Nitert

Helaas laten we ook dit jaar het kamp van de Spartakids tm E niet doorgaan. Het lijkt ons vanwege de omstandigheden rondom Corona nog niet verstandig en mogelijk om dit te organiseren. Wel denken we na over andere Corona-proof activiteiten om dit korfbalseizoen toch gezellig met elkaar af te sluiten. Houd dus de nieuwsbrief en Social media in de gaten.  


Afbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/110]Dit is de html/e-mail versie van de Sparta nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is bestemd voor leden van onze vereniging en wordt per e-mail verstuurd. Voor vragen, opmerkingen en aan- en afmeldingen voor de maillijst kun je contact opnemen via nieuwsbrief@spartazwolle.nl .

Schrijf mee aan onze nieuwsbrief:
lever berichten en verslagen in via een mail aan nieuwsbrief@spartazwolle.nl .
(De digitale brievenbus komt er binnenkort weer aan!)
jaargang 47 ~ nummer 43 ~ 20 Apr 2021