jaargang 47 ~ nummer 43 ~ 19 Apr 2021
Sparta 75 jaar
Sparta 75 jaar

Op zaterdag 24 april gaan we alvast in de 75ste verjaardag van Sparta vieren! In de ochtend wordt er van 10:00 - 10:45 een feesttraining gegeven voor de Korfbalkids, F, E en D-jeugd (uitgezonderd de D1 en D2). En om 11:00 - 11:45 zal er een feesttraining zijn voor de D1, D2, C, B en A-jeugd. De trainingen worden georganiseerd door de seniorenteams 1, 2, 3 en 4.  

 

Na de feesttraining is het nog niet afgelopen! Die middag staat er tussen 12:00 en 16:00 een wandelroute gepland voor iedereen die daar zin in heeft. Zodat we als vereniging toch iets gezamenlijk kunnen doen, zonder dat we met een grote groep samen komen. Het begin- en eindpunt zal vanaf onze accommodatie zijn en je hebt de keus uit twee routes. Er is een kinderroute waarbij je onderweg deel kan nemen aan een letterspeurtocht. Deze route zal ongeveer 1 tot 1,5 uur lang zijn. Daarnaast is er een normale route, waarbij je halverwege kan kiezen voor een de kortste, normale of avontuurlijke weg. Deze route leidt je langs een historische plek uit de Sparta geschiedenis. 

 

Bij het begin van de route krijg je van Sparta een kleine traktatie voor onderweg, mensen van senioren 5 zullen dit bij het clubhuis uitdelen. We gaan ervan uit dat jullie er zelf aan denken dat de route coronaproof gelopen wordt. De routes worden die dag gepubliceerd op de website, dus vergeet je telefoon niet mee te nemen.  De organisatie gaat ondertussen hopen op goed wandelweer!


(opgeven is niet nodig)


Afbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/107]

Kamp jonge jeugd 25 – 26 juni gaat niet door
Emma Nitert

Helaas laten we ook dit jaar het kamp van de Spartakids tm E niet doorgaan. Het lijkt ons vanwege de omstandigheden rondom Corona nog niet verstandig en mogelijk om dit te organiseren. Wel denken we na over andere Corona-proof activiteiten om dit korfbalseizoen toch gezellig met elkaar af te sluiten. Houd dus de nieuwsbrief en Social media in de gaten.  


Afbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/110]

Website & nieuwsbrief
Peter van Gulik

Afgelopen week heeft Jan Willem van Rijn aangegeven te stoppen met zijn vrijwilligersrol als webmaster en redacteur van de nieuwsbrief. Dit was voor ons een verrassing en we vinden dit erg jammer.

We hebben als bestuur dit afgelopen week geëvalueerd en onze rol tegen het licht gehouden. Helaas zijn we er niet in geslaagd om met elkaar constructief in gesprek te zijn. We zien het als onze taak om vrijwilligers ruimte te geven binnen de kaders van de club en daarin zijn we in dit geval niet succesvol geweest. Meer afstemming aan het begin van dergelijke trajecten moet teleurstelling als deze voorkomen.

Als bestuur betreuren we zijn beslissing en bedanken we Jan-Willem voor zijn inzet en enthousiasme.

Namens het bestuur,

Peter van Gulik


Afbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/108]

Nieuwsbrief
Matthias

Ik krijg regelmatig berichten van mensen die de nieuwsbrief nog niet ontvangen of dat ze hun emailadres willen wijzigen. Om dit zo makkelijk mogelijk te maken voor iedereen heb ik het zo gemaakt dat iedereen zich nu zelf kan aanmelden op de website. 

Dus, ken je mensen die nog niet de nieuwsbrief ontvangen? Stuur ze door naar https://spartazwolle.nl/aanmelden .


Matthias van Pijkeren

(Webmaster)


Afbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/109]Dit is de html/e-mail versie van de Sparta nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is bestemd voor leden van onze vereniging en wordt per e-mail verstuurd. Voor vragen, opmerkingen en aan- en afmeldingen voor de maillijst kun je contact opnemen via nieuwsbrief@spartazwolle.nl .

Schrijf mee aan onze nieuwsbrief:
lever berichten en verslagen in via een mail aan nieuwsbrief@spartazwolle.nl .
(De digitale brievenbus komt er binnenkort weer aan!)
jaargang 47 ~ nummer 43 ~ 19 Apr 2021