jaargang 47 ~ nummer 1 ~ 14 Apr 2021
Opgeruimde container
Natalie (accommodatiecommissie)

Beste leden,

De accommodatiecommissie heeft afgelopen week hard gewerkt om de container opnieuw in te delen. Alle materialen hebben weer een eigen plek gekregen en het ziet er weer netjes uit. Het is als een ware korfbaldroom.

Vol energie stap je de zeecontainer in, zin in een nieuwe training. Met zijn tweetjes heb je in een handomdraai de juiste spulletjes gevonden. Er is immers geen tijd te verliezen. De juiste paal op het juiste rek, de goede bal in de goed bak. Wat een heerlijkheid. Als dat eens elke training zou kunnen?! Dat zou toch geweldig zijn!

Soms worden dromen werkelijkheid. We hoeven er amper wat voor te doen. Het is gewoon een kwestie van je eigen spullen even netjes opruimen na je training. En zie je dat iemand per ongeluk wat heeft laten slingeren? Ach, dan leg jij het weer even op de goede plek. Kleine moeite en je houdt de droom levend !

Met klinisch opgeruimde groeten van de accommodatiecommissie!


Afbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/97]

Sport & Fun voor E, F en Spartakids
Emma (JAC)

De JAC organiseert op 2e Paasdag een Sport & Fun ochtend voor de E, F en Spartakids. Geef je snel op en doe gezellig mee!

Je kunt alvast beginnen met het knutselen van je Paasbakje, zodat je die op 5 april mee kunt nemen naar Sparta.

Tot dan!

Klik hier om de pdf van het paasbakje te downloadenAfbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/91]

Wandelroutes
.

Sparta is bijna jarig en daar moet je bij stilstaan! Uh, nee, juist gaan wandelen! Om op deze dag de vereniging toch de verjaardag samen te kunnen laten vieren worden er twee wandelroutes uitgezet. Een kinderroute en een normale route. De normale route is een stukje langer, maar mocht je daar geen zin in hebben, dan kan je ook voor de kortere kinderroute kiezen.

Het start- en eindpunt is ons clubhuis. Waarbij op het eind de jarige trakteert. Helaas is er geen mogelijk om te blijven hangen en bij te kletsen. Maar we er vanuit dat jullie hier zelf aan denken.

De routes zullen op de website gepubliceerd worden, zodat je deze zelf onderweg bij de hand hebt. De traktatie zal klaar staan tussen 12:00 en 16:00 uur.

Verdere informatie volgt!


Afbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/104]

Jubileum
Bestuur

Beste Spartanen,

Over 2 weken is onze verjaardag en dat is een hele bijzondere dit jaar! Sparta Zwolle is op 25 april 1946 opgericht en dat betekent dat we dit jaar ons 75-jarig jubileum vieren!

Als bestuur willen we hier natuurlijk aandacht aan geven maar omdat de wereld er heel anders uit ziet met de huidige corona-maatregelen, hebben we veel ideeën moeten herzien. Dit is ook de reden dat ik jullie hierbij wil laten weten dat we besloten hebben ons jubileumjaar niet af te trappen met een knalfeest, maar deze hier juist mee af te sluiten op 25 april 2022.

Hierdoor is er ook voldoende tijd om een (nieuwe) jubileum commissie op te richten, waarvoor we een aantal enthousiastelingen zoeken die het leuk vinden om activiteiten, acties, en natuurlijk een knalfeest te organiseren in april 2022. Daarnaast zijn er achter de schermen al mensen bezig met een aantal leuke acties die we jullie zeker niet willen onthouden.

Zo wordt het jubileumjaar afgetrapt met een corona-proof activiteit georganiseerd door Rowie en Simone: In het licht van ‘fit tijdens Corona’ is er de gelegenheid om een mooie route vanaf ons Sparta terrein te wandelen, zowel een kleine ronde als een grote ronde. Daarnaast zijn er achter de schermen een aantal mensen bezig om jullie (zowel on- en offline) een inkijkje te geven in alle mooie herinneringen van de afgelopen 75 jaar. Dus hou de socials in de gaten!

Het leek ons goed om jullie op deze manier mee te nemen in de wijze waarop we dit bijzondere jaar gaan vieren. Mocht je zelf mee willen doen met de organisatie of heb je leuke ideeën, laat het ons weten, via voorzitter@spartazwolle.nl

Groeten, bestuur Sparta


Afbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/101]Dit is de html/e-mail versie van de Sparta nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is bestemd voor leden van onze vereniging en wordt per e-mail verstuurd. Voor vragen, opmerkingen en aan- en afmeldingen voor de maillijst kun je contact opnemen via nieuwsbrief@spartazwolle.nl .

Schrijf mee aan onze nieuwsbrief:
lever berichten en verslagen in via een mail aan nieuwsbrief@spartazwolle.nl .
(De digitale brievenbus is wegens verbouwing tijdelijk buiten gebruik)
jaargang 47 ~ nummer 1 ~ 14 Apr 2021