jaargang 47 ~ nummer 1 ~ 12 Mar 2021
Financiën Sparta
Jos Ketelaar (penningmeester)

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 17 februari is gesproken over de financiën van Sparta. Ondanks de coronacrisis en daardoor het missen van inkomsten in de kantine, staat Sparta er financieel goed voor. We hebben een mooi bedrag binnengehaald met de Grote Clubactie en bijna geen zaal- en veldhuur betaald het afgelopen seizoen.

Na enige discussie over hoe we met dit overschot omgaan (minder in rekening brengen bij de leden of investeren in de vereniging) is er een werkgroep gevormd om hiernaar te kijken. Deze werkgroep is inmiddels bij elkaar geweest en heeft een plan/voorstel gemaakt.
Dit plan zal in de rondvraag van de extra Ledenvergadering van 15 maart worden gepresenteerd.

Jos Ketelaar
(penningmeester)


Afbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/85]

Algemene Ledenvergadering 17-02-2021
Rika (secretaris)

Zie voor de links in onderstaand bericht de e-mail versie die per nieuwsbrief op 3 en 8 februari is verstuurd

Zoals eerder bekend gemaakt, vindt op woensdag 17 februari de digitale Algemene Ledenvergadering plaats, waarvoor bij deze iedereen is uitgenodigd. Ook ouders van jeugdleden en overige belangstellenden zijn van harte welkom. Leden vanaf 15 jaar die de vergadering niet kunnen bijwonen, worden verzocht zich af te melden bij de secretaris (Rika Vogelzang) via mailadres: secretaris@spartazwolle.nl.

In deze link staan de agenda en bijbehorende stukken.

Tegenkandidaten voor bestuursfuncties, vragen voor de rondvraag en vragen en opmerkingen aan de hand van de stukken kunnen tot uiterlijk 72 uur voor aanvang van de vergadering worden ingediend middels dit formulier. Het bestuur zal voor aanvang van de vergadering de reacties delen via een (extra) nieuwsbrief.

Er is ervoor gekozen om gebruik te maken van Microsoft Teams. Hieronder staat de link naar Teams waarop je kunt klikken om deel te nemen. De vergadering start om 19.45u. Het is mogelijk om al eerder in te bellen zodat je zeker weet dat je in de meeting zit. Het bestuur zal vanaf 19.30u in de meeting aanwezig zijn. Tijdens de vergadering is het de bedoeling dat je je microfoon uit hebt staan om geruis te voorkomen. Onderaan dit bericht staat met plaatjes uitgelegd hoe je dat doet.

Belangrijk: via je laptop of computer kun je direct inbellen door op onderstaande link te klikken. Wanneer je van plan bent met je telefoon/tablet/iPad oid in te bellen, zorg er dan van tevoren voor dat je de Teams app op je apparaat hebt staan (dit mag ook de Teams app zijn van een andere account, dat maakt niet uit).

Link om deel te nemen aan de vergadering.

Graag tot ziens op 17 februari!
Namens het bestuur,
Rika Vogelzang (secretaris)

PS: Mocht je de link niet kunnen openen of de stukken niet ontvangen hebben, kun je ze opvragen via secretaris@spartazwolle.nl


Verdere uitleg Teams-vergadering:

Wanneer je de link opent op je computer of laptop, krijg je eerst het volgende scherm te zien:

Wanneer je in het inlogscherm komt, zorg er dan voor dat je onderstaande instellingen hebt aangepast:
1) Camera aan (is niet verplicht maar wel leuk!)
2) Computer audio gebruiken
3) Microfoon uit

Tijdens de vergadering zie je in de bovenste balk nog een aantal knoppen die je kunt gebruiken op de volgende manieren:
Het aan/uit zetten van je camera
Het aan/uit zetten van je microfoon om iets te zeggen
Het omhoog steken van je hand als je iets wilt zeggen
Met deze knop ga je naar de chat

Afbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/73]

Henco vertrekt na dit seizoen
Jan-Willem

Het seizoen is nog lang niet afgelopen (en eigenlijk ook nog niet begonnen..), maar zoals elk jaar komt rond deze tijd de trainerscarousel voor het volgende seizoen al in beweging. En na 5 succesvolle jaren bij Sparta stapt Henco deze ronde ook op. Waar hij terecht gaat komen? Dat staat binnenkort vast ook ergens in een krant. Hoe dan ook veel succes daar! En voor de komende tijd hopen dat we toch nog wat aan spelen toekomen en er nog wat interviews kunnen volgen die vertrouwd beginnen met "Henco Pullen, hoofdtrainer van Sparta, ...".

- De Stentor: Korfbalcoach Henco Pullen zoekt na vijf jaar bij Sparta Zwolle wat nieuws

- De Swollenaer: Onder succescoach Pullen won Sparta de belangrijke wedstrijden juist wél

- Persbericht Sparta


Afbeelding

[spartazwolle.nl/bericht/72]Dit is de html/e-mail versie van de Sparta nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is bestemd voor leden van onze vereniging en wordt per e-mail verstuurd. Voor vragen, opmerkingen en aan- en afmeldingen voor de maillijst kun je contact opnemen via nieuwsbrief@spartazwolle.nl .

Schrijf mee aan onze nieuwsbrief:
lever berichten en verslagen in via een mail aan nieuwsbrief@spartazwolle.nl .
(De digitale brievenbus is wegens verbouwing tijdelijk buiten gebruik)
jaargang 47 ~ nummer 1 ~ 12 Mar 2021