Kom korfballen

Wat leuk dat je overweegt om lid te worden van Sparta Zwolle.
Aanmelden bij onze vereniging is vrij eenvoudig en kan het op ieder moment. Dit hoeft dus niet persé aan het begin van het seizoen.
Wij kunnen ons voorstellen dat je graag eerst wilt kijken of het je bevalt bij onze vereniging. Het is mogelijk om een aantal weken (gratis) mee te trainen. Stuur een mail naar komkorfballen@spartazwolle.nl voor informatie over trainingstijden en alle andere vragen.

Na 3 weken bepaal je of je wel of niet lid wordt van de club en kun je je aanmelden. Daarna betaal je contributie voor het lidmaatschap tot het einde van seizoen. De contributie-bedragen en voorwaarden staan vermeld in de clubinformatie.

Klik op onderstaande knop voor het aanmeldformulier; dit formulier is in Word-formaat en kan digitaal worden ingevuld, maar printen en met de hand invullen kan natuurlijk ook.
Gelieve het formulier te mailen naar: secretaris@spartazwolle.nl of per post te versturen naar Peermos 7, 8043 MT Zwolle.

De ledenadministratie zorgt ervoor dat jouw gegevens worden ingevoerd in Sportlink;
bij de ledenadministratie (ledenadministratie@spartazwolle.nl) kun je verder terecht voor: opzeggen van het lidmaatschap (uiterlijk 1 juni), doorgeven adreswijziging, vragen over je lidmaatschap en contributie etc.

Contactpersonen

Janny Bolleman, Ledenadministratie (ledenadministratie@spartazwolle.nl)
Erica Nederveen, Secretaris (secretaris@spartazwolle.nl)
Nanda Menkveld, JeugdTZ (komkorfballen@spartazwolle.nl)