Menu verzinnen, personeel werven, de boel grondig uitvegen, afspraken maken met leveranciers, brainstormen over thema’s en aankleding, pollepels poetsen, boter klaren, grill schoonbikken, olie verversen, rode lopers wassen, soja kweken, mutsen strijken, schorten knopen, reclame-campagne starten, ijsblokjes voorgaren, servetten vouwen…
Best wat werk zo’n restaurant openen… Kom je helpen? Blok dan alvast de volgende data in je agenda, begin te sparen en vraag op de training eens rond wie er nog meer mee gaat en wie er eerder al eens op kamp geweest is en hoe dat was.
Restaurant Sparta opent van 24 t/m 26 juni haar deuren voor de D t/m A jeugd.
De voorbereiding voor de leiding is op woensdagen 18 mei en 15 juni.
Voor ouders die meer willen weten over het kamp is er dinsdag 10 mei om 20:00 uur een jeugdkampinformatie-avond.
Meer informatie volgt zodra ons bedrijfsplan is goedgekeurd door de bank en we zeker zijn van een geschikte locatie met voldoende buitenruimte voor een groot terras. Zodra dat rond is gaan we verder met de werving van personeel en aan de slag met onze website: spartazwolle.nl/jeugdkamp.
Wordt vervolgd…
Hartelijke groet & smakelijk eten,
De HardeKernKampleiding,
Sandra (Chef), Edith (Gastvrouw), Jan-Willem (Manager)
Vragen/opmerkingen/doorgeven dieetwensen:
jeugdkamp@spartazwolle.nl of 06-28232962 (Jan-Willem)