Vacature S-Side

Thomas, 2021-02-15

Hallo Iedereen,

Zoals jullie weten (of juist niet, dan bij deze) zijn wij de S-Side. Wij zorgen ervoor dat er leuke activiteiten en evenementen binnen Sparta gebeuren. Dit doen wij omdat we graag de verbinding houden tussen alle leden van Sparta. Of je nu een ouder, seniorenspeler, jeugdspeler of vrijwilliger bent, wij verzorgen graag activiteiten en evenementen voor jullie. Tijdens ons laatste evenement (Sparta gala online) kregen jullie van ons te horen dat Marijke ons heeft verlaten voor een functie in het bestuur. Hoe zeer wij haar ook gaan missen, we zijn nog steeds met zijn vijven om voor leuke activiteiten te zorgen. Maar dit is ook een punt van aandacht bij ons. Hadden we vroeger tien leden binnen de S-Side, hebben we nu nog maar de helft. Wij zijn dus op zoek naar nieuwe leden!

Ben jij iemand die niet bang is om gek te doen tijdens een evenement, meld je dan aan!
Ben jij iemand die van organiseren houdt en heeft dat een activiteit gladjes verloopt, meld je dan aan!
Ben jij iemand die graag activiteiten promoot op alle sociale mediakanalen, meld je dan aan!
Ben jij iemand die graag communiceert binnen een commissie en ideeën heeft over activiteiten, meld je dan aan!

Zoals je hierboven kunt lezen, zijn we van alle markten thuis. Mail naar S-Side@spartazwolle.nl, app één van de S-Side leden (Déanne, Rowie, Lisanne, Twan of Thomas) of spreek ons aan en misschien zit jij dan binnenkort wel in de S-Side!

Met feestelijke groet,
De S-Side
privacyverklaring

Dit is de nieuwe website van Sparta Zwolle. Aan deze site wordt nog gewerkt.
Vragen, opmerkingen, aanvullingen? Welkom! Mail Jan-Willem: webgeneuzel@master@spartanogwat.nlzwolle.nlverstoppertje.com