SpartaLogo
Sparta Zwolle

Algemene Ledenvergadering 17-02-2021

Rika (secretaris) (Bestuursmededelingen) 2021-02-08

Zie voor de links in onderstaand bericht de e-mail versie die per nieuwsbrief op 3 en 8 februari is verstuurd

Zoals eerder bekend gemaakt, vindt op woensdag 17 februari de digitale Algemene Ledenvergadering plaats, waarvoor bij deze iedereen is uitgenodigd. Ook ouders van jeugdleden en overige belangstellenden zijn van harte welkom. Leden vanaf 15 jaar die de vergadering niet kunnen bijwonen, worden verzocht zich af te melden bij de secretaris (Rika Vogelzang) via mailadres: secretaris@spartazwolle.nl.

In deze link staan de agenda en bijbehorende stukken.

Tegenkandidaten voor bestuursfuncties, vragen voor de rondvraag en vragen en opmerkingen aan de hand van de stukken kunnen tot uiterlijk 72 uur voor aanvang van de vergadering worden ingediend middels dit formulier. Het bestuur zal voor aanvang van de vergadering de reacties delen via een (extra) nieuwsbrief.

Er is ervoor gekozen om gebruik te maken van Microsoft Teams. Hieronder staat de link naar Teams waarop je kunt klikken om deel te nemen. De vergadering start om 19.45u. Het is mogelijk om al eerder in te bellen zodat je zeker weet dat je in de meeting zit. Het bestuur zal vanaf 19.30u in de meeting aanwezig zijn. Tijdens de vergadering is het de bedoeling dat je je microfoon uit hebt staan om geruis te voorkomen. Onderaan dit bericht staat met plaatjes uitgelegd hoe je dat doet.

Belangrijk: via je laptop of computer kun je direct inbellen door op onderstaande link te klikken. Wanneer je van plan bent met je telefoon/tablet/iPad oid in te bellen, zorg er dan van tevoren voor dat je de Teams app op je apparaat hebt staan (dit mag ook de Teams app zijn van een andere account, dat maakt niet uit).

Link om deel te nemen aan de vergadering.

Graag tot ziens op 17 februari!
Namens het bestuur,
Rika Vogelzang (secretaris)

PS: Mocht je de link niet kunnen openen of de stukken niet ontvangen hebben, kun je ze opvragen via secretaris@spartazwolle.nl


Verdere uitleg Teams-vergadering:

Wanneer je de link opent op je computer of laptop, krijg je eerst het volgende scherm te zien:

Wanneer je in het inlogscherm komt, zorg er dan voor dat je onderstaande instellingen hebt aangepast:
1) Camera aan (is niet verplicht maar wel leuk!)
2) Computer audio gebruiken
3) Microfoon uit

Tijdens de vergadering zie je in de bovenste balk nog een aantal knoppen die je kunt gebruiken op de volgende manieren:
Het aan/uit zetten van je camera
Het aan/uit zetten van je microfoon om iets te zeggen
Het omhoog steken van je hand als je iets wilt zeggen
Met deze knop ga je naar de chat