Vervolg korfballen in coronatijd bij Sparta

Peter van Gulik, 2020-11-22 19:51:48

De afgelopen weken waren we in afwachting van de uitzichten die de korfbalbond ons zou geven op basis van de maatregelen van de overheid. Afgelopen week is dit in de vorm van een korfbal-routekaart aan alle clubs verstuurd. Op de routekaart staat hoe de verschillende competities eruit gaan zien afhankelijk van het moment waarop de zaalcompetitie van start mag gaan. Voor de volledige informatie, zie: knkv.nl/routekaart-korfbalcompetitie.

In een aantal scenario’s start de competitie voorlopig nog niet en moet er langer in de zaal gespeeld en getraind worden, wat dan extra zaalhuurkosten met zich zal meebrengen. In combinatie met gebrek aan inkomsten in het clubhuis en wellicht ook gebrek aan entreegelden tijdens zaalwedstrijden van het 1e is het ook financieel gezien een lastig seizoen.

Ondanks alle beperkingen blijven we wel streven naar een goede binding met onze leden en het mogelijk maken van korfballen in de zaal. Op basis daarvan gaan de verschillende commissies een plan maken voor een breed aanbod aan trainingen en andere sportieve activiteiten voor alle spelende en trainende leden.

Het zal in de komende periode weer veel flexibiliteit vragen van ons allemaal. We zullen onze uiterste best doen om zo tijdig en accuraat mogelijk te blijven communiceren. De roosters voor de wekelijkse trainingen vanaf 9 november volgen in de loop van deze week evenals de bijbehorende corona voorschriften. De planning voor de overige activiteiten volgt zodra de ideeën zijn uitgewerkt.


Voorbereiding zaal...privacyverklaring

Dit is de nieuwe website van Sparta Zwolle. Aan deze site wordt nog gewerkt.
Vragen, opmerkingen, aanvullingen? Welkom! Mail ons: webgeneuzel@master@spartanogwat.nlzwolle.nlverstoppertje.com