Arbitrage

De competitie is weer begonnen en de fluitroosters, die verspreid zijn onder de senioren- en juniorenteams, zijn bijna allemaal ingevuld. Dank hiervoor! Vaak ontstaan er hier en daar toch wat knelpunten in de bezetting en ik hoop op ieders medewerking om deze z.s.m. weer op te lossen.

Let op: Om na afloop de uitslag te kunnen doorgeven, moet je in de KNKV-app (“KNKV Wedstrijdzaken”) ingelogd zijn met het mailadres dat bij Sparta bekend is in de ledenadministratie. Vooral bij de junioren komt het regelmatig voor dat dit nog het mailadres van één van de ouders is. Hiermee kan het wel maar krijgen de ouders mogelijk allerlei mailtjes. Beter is dan dus je mailadres te wijzigen in je eigen mailadres door een mailtje te sturen naar ledenadministratie@spartazwolle.nl.

En wist je dat het voor iedereen in de senioren, A-jeugd en B-jeugd (spelers + coaches) verplicht is om het bezit te zijn van het spelregelbewijs? In het kader van “Echte korfballers beheersen de regels” kun je op site https://www.korfbalmasterz.nl de spelregels leren en oefentoetsen maken. Dit doe je op een aantrekkelijke manier met foto’s en filmpjes. Leuk en leerzaam! Om je spelregelbewijs te halen, doe je op dezelfde site examen waarbij je inlogt met dezelfde gegeven als in de KNKV-app. Lukt het inloggen niet, neem dan even contact op.

Ook voor andere vragen m.b.t. fluiten kun je contact met mij opnemen, rechtstreeks of via fluiten@spartazwolle.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *