Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Algemene ledenvergadering

26/10/2022 @ 19:00 - 20:30

Zoals eerder aangekondigd, vindt op woensdag 26 oktober de Algemene Ledenvergadering plaats, waarvoor bij deze iedereen is uitgenodigd. Ook ouders van jeugdleden en overige belangstellenden zijn van harte welkom.

Agenda en stukken
De agenda en bijbehorende stukken vind je in de nieuwsbrief.
Het jaarverslag Korfbal Zaken ontbreekt nog en wordt later nagezonden.

Afmelden
Leden vanaf 15 jaar die niet aanwezig kunnen zijn, worden verzocht zich af te melden bij de secretaris (Erica Nederveen) via mailadres: secretaris@spartazwolle.nl

Vragen/opmerkingen n.a.v. de stukken en (tegen)kandidaten
Gelieve (tegen)kandidaten voor bestuursfuncties en vragen/opmerkingen n.a.v. de stukken uiterlijk 23 oktober (via bovenstaand mailadres) door te geven, zodat deze voorbereid kunnen worden.

Geen papier
De stukken worden niet meer op papier verstrekt tijdens de vergadering, maar getoond via de beamer. Degene die de  stukken tijdens de vergadering bij de hand wil hebben, wordt verzocht ze zelf (liefst digitaal) mee te nemen.
Ook het stemmen gebeurt niet meer op papier middels stembriefjes, maar via Mentimeter. Zorg dus dat je een opgeladen telefoon, ipad o.i.d. hebt waarmee je het internet op kunt.

Aanvangstijd
De vergadering start om 19:30 uur. Iedereen wordt verzocht op tijd aanwezig te zijn. De inloop is vanaf 19:00; de koffie/thee staat voor je klaar.

Graag tot ziens op 26 oktober!

Met vriendelijke groet,

Bestuur Sparta Zwolle PS: Mocht je de link niet kunnen openen, stuur dan een mail naar secretaris@spartazwolle.nl

Gegevens

Datum:
26/10/2022
Tijd:
19:00 - 20:30

Locatie

Sparta Zwolle

Organisator

Bestuur